5 ok, amiért ne hagyd ki a februári Depeche Mode koncertet! Cikk

Nem mintha különösebben kellene érvelni amellett, hogy miért látogassunk el 2018. február 2-án a budapesti Depeche Mode koncertre, de az esetleges  ingadozóknak összeszedtünk pár érvet, miért is lesz érdemes ott lenni a Budapest Sportarénában!

  1. A Depeche Mode mindenkinek szól – nem sok zenekar van, amely olyan sokféle zenei ízlésű rajongótábort tudhat magáénak, mint a brit zenekar. Egyaránt népszerű az elektronikus zenék hívei, a rock és metal rajongók, sőt, még a klasszikus zenét hallgatók körében is.

  2. A Depeche Mode az egyik legnagyobb hatású, még jelenleg is aktív zenekar – Dave Gahanén nem csak a zenehallgatók, de a zenészek között is legalább olyan népszerűek. Megannyi zenei szcéna megannyi jeles zenekara és előadója vallja a Depeche Mode hatását a munkásságára, az pedig már szinte már össze sem számolható, hogy mennyi feldolgozást születet a csapat számaiból.

  3. Dave Gahan az egyik legjobb frontember a világon – a Depeche Mode énekese nem csak egy ikonikus jelenség és egy zseniális előadó, de ha már egyszer színpadon van, alaposan, megannyi fiatalabb világsztárt leiskolázó lendülettel be is lakja azt, igazi élő show-t adva a rajongóknak, amit újra és újra élvezet élőben látni!

  4. Igényes és tartalmas - talán meredek ennyire kategorikus megállapításokat tenni egy zenével kapcsolatban, de a Depeche Mode esetén talán bárki számára elfogadható álláspont, hogy ezt a zenét és főleg a szövegeket albumról albumra, és persze - koncertről koncertre - nagyon érett és kidolgozott formában kapjuk meg mi rajongók.
  5. Legendák, akiket látni kell – manapság egyre kevesebb az igazán átütő hatású, ikonikus zenekar vagy zenész, ráadásul közmúltban történt megannyi szomorú veszteség - David Bowie, Leonard Cohen, Tom Petty vagy épp Chriss Cornell – is emlékeztet minket arra, hogy ha lehetőségünk van, ne hagyjunk ki egyetlen koncertet sem egy ilyen kaliberű bandától és pláne ilyen kaliberű zenészektől!

Depeche Mode koncert jegyelővétel és további részletek >>>

 

-FV-

Kapcsolódó tartalom