A Massive Attack is Európa-turnén a nyáron! Hír

A trip hop stílus és egyben az elektronikus zenék egyik kikerülhetetlen csapata, a brit Massive Attack 2018 nyarán is tiszteletét teszi az európai fesztiválok színpadán, és elsőként a nyugati paletta egyik legízesebb rendezvényén, a 2015 óta üstökösként szárnyaló, spanyol Mad Cool fellépői között landolt a zseniális zenekar.

A július 12. és július 14. közötti esemény még épp csak pelyhedző névsorában egyébként már most olyan nevek sorakoznak, mint a Queens Of The Stone Age, az MGMT, a Fleet Foxes, Jack Johnson vagy a Future Islands, úgyhogy jövőre is garantált egy színes-ízes zenei élmény a madridi nyár közepén, ráadásul a szervezők a jelek szerint mindent meg is tesznek, hogy ezt  tovább fokozzák még, egész a jövő évi fellépőlista kiteljesedéséig!  

Esélylatolgatás: a nyár közepi időpontban ismét benne van, hogy a szezon második felében is Európában lesz a csapat, és már kétségtelenül nagyon érne egy magyar fellépés is, ami megtörténhet akármelyik nagyobb fesztiválunkon - Campus, Balaton Soundon, Volt (ha már megbocsátott nekik a csapat), pláne Sziget - ha a szervezők is így látják, de igen valószínű, hogy önállóan is megállnák a helyüket valamelyik szabadtéri klubban!  

-FV-

Kapcsolódó tartalom