Anti Flag koncert a Dürer Kertben Dürer Kert, Budapest

anti_flag_koncert_2017_fejlec

Egy újabb, igen markáns este tündököl a nyári buli-horizonton, ugyanis az Anti Flag érkezik egy lendületes zúzásra majd augusztus 22-én a Dürer Kertbe, hogy a stílunsnak a leginkább megfelelő formában, egy igazi punk rock klubbulival tegyen pontot a fővárosi nyár végére!

A pittsburghi banda 1993-ban lépett ki az amerikai punk-rock színtérre, azóta írják őszinte, zúzós és elgondolkodtató dalaikat. A négyes ugyanis a kezdetek óta kiáll és felszólal a rasszizmus, a szexizmus és a homofóbia ellen is, legutóbbi lemezükön pedig a két évvel ezelőtti American Springen minden eddiginél erősebben szólnak társadalomkritikus dalaik. Elnökválasztás, osztályharcok, drón támadás és háborúellenes számok szólalnak meg a tőlük megszokott kreatív és okos neo-punk „ritmusban.” A 10. lemez méltó utódja a For Blood and Empire, a The Terror State és az áttörést jelentő, Underground Network lemezeknek, erőteljes üzenetükkel pedig egyre szélesebb, nemzetközi közönséghez is eljutnak az évek során.

A feszes iramot diktáló, lendületes csapat azonban nemcsak dalaikon keresztül igyekszik tenni egy szebb világért, de nevük a két évtizedes pályafutásuk során olyan társadalmi mozgalmakkal fonódott össze, mint a Greenpeace, a PETA, vagy az Amnesty International.

Az American Spring lemezzel hazánkat is megjárták már, most azonban a közönség igazán közel kerülhet a zenekarhoz, a fesztivál helyszínek helyett ugyanis ezúttal klubkoncertre várjuk őket vissza a Dürer Kertbe.

 • Jegyár: 4500 / 5500 Ft
 • Fellépők: Anti Flag, Astpai, Warren
 • Esemény, további infók: Anti Flag koncert

Anti Flag koncert jegyelővétel >>>

 

Sajtóanyag: New Beat

 

Kapcsolat

 • Anti-Flag koncert 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Aug 22 20:00
  Vége:
  2017 Aug 22 23:00
  Dürer Kert:
  Budapest ,
  Ajtósi Dürer sor 19 ,
  1146 ,

Kapcsolódó tartalom