Bérczesi Róbert lemezbemutató koncert az Erkel Színházban 2018.01.22, Erkel Színház, Budapest

berczesi_robeet_lemezbemutato_2018_erkel

Exkluzív produkcióval érkezik 2018. január 22-én az Erkel Színházba Magyarország egyik legikonikusabb, megkerülhetetlen dalszerzője, Bérczesi Róbert!

A frontember elsősorban a Hiperkarmának köszönheti ismertségét, azonban további projektjei, a BioRoBoT és az Én meg az Ének szintén széles közönséghez juttatták el zenéjét az évek folyamán. Utóbbi az énekes zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel, magába foglalva Robi zenekarainak legnagyobb slágereit és kedvenc, régebbi magyar népdalainak újraértelmezett változatait is. Igaz, a projekt egyszálgitáros felállásként vált ismertté, ezúttal rendhagyó módon, a dalszerző életében másodszor zenekarral és vendégelőadókkal kiegészülve mutatják be az Ének meg az Ének második albumát az Erkel Színház falai között.

Az „elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában” keretein belül profi zenészek és előadók színesítik Robi előadását: a színpadra lép többek között Giret Gábor basszusgitáros, Koltay Kurszán zongorista, Nemes Janó fúvós és a méltán elismert vonósnégyes, a Republic Qartet is. Az est fényét emeli még a két nagyhírű sztárvendég, Palya Bea és a Margaret Island frontembere, Lábas Viki, akik több dalban is közreműködnek majd. A széles repertoárban hallható lesz Bea és Robi nemrégiben debütált közös népdal feldolgozása, a Szelidecske is, illetve még számos további meglepetés várja az érdeklődőket.


Bérczesi Róbert lemezbemutató koncert jegyelővétel >>>

 

Sajtóanyag: Art and Culture / Bérczesi Róbert

Kapcsolódó tartalom