¡Caramba! - Szombaton debütál a The Latin Pop Party! Hír

Latin zenék, tánc, szabad tér, nyár, karnevál, tequila, magassarkú. Egyszóval ¡Caramba! Az idei nyarat valamiféle pikáns mediterrán életérzés bolondította meg, amire a mindent felforgató latin pop képes csak igazán temperamentumos választ adni. Életigenlés, kicsattanó vidámság, pezsdítő hangulat, a legforróbb latin slágerek és egy különleges csavar -  a budapesti éjszakai élet egy izgalmas és egyedi színfoltja látszik kirajzolódni.

A trendek tiszták, a latinos pezsgés pedig napról napra egyre érezhetőbben benne van a levegőben, ellentmondást nem tűrően teret hódítva, ezzel ígéretes lehetőséget nyitva az éjszakai élet új árnyalatának kikeveréséhez. Jobbára még csak most kezdünk ébredezni, egy most induló partysorozat viszont már abszolúte elkapta és megcsavarta ezt a fonalat. Ez lenne a ¡Caramba! - The Latin Pop Party.

Az augusztus 12-én szombaton, a margit-szigeti Wawe-ben debütáló ¡Caramba! hiánypótló buliként éppen azt az egyensúlyt ígéri, amitől a jól ismert számok lendülete és a latinos hangok pezsdítő ereje összhangot alkot. A latin pop fantázianévre hallgató zenei koktél receptjét szombatig természetesen homály fedi, de ami kiszivárgott, éppen elég ígéretesen hangzik ahhoz, hogy az igazi ínyenc ne akarjon lemaradni a kóstolásról. Temperamentumos latin, perzselő mai és a bódító retro elegyére számíthatunk - mégpedig megfelelő arányok, rafinált keverések, mindig új lendületet adó fordulatok és közönség minden rezdülését megérezni képes deejay-k társaságában.

 

Sajtóanyag: ¡Caramba!

Kapcsolódó tartalom