David Lynch múzsája Budapesten: Chrysta Bell koncert a Dürer Kertben 2017.11.19, Dürer Kert, Budapest

chrysta_bell_koncert_dürer_2017_fejlec

Éteri szépség, elvitathatatlan karakter és megkapó tehetség, e pár szóval nyugodtan summázhatjuk a többek között David Lynch-csel is rendszeresen együtt dolgozó Chrysta Bell munkásságát. A jelzőkre ráadásul az amerikai díva már színészként, modellként és zenészként is maradéktalanul rászolgált, erről pedig idén november 19-én a Dürer Kertben a hazai közönség is meggyőződhet.

A Twin Peaks 2017-es folytatásában is szereplő zenész az idén júniusban megjelent, We Dissolve albumának turnéjával érkezik hozzánk, de természetesen bőven hallhatunk majd a korábbi, David Lynch-együttműködés fémjelezte nagylemezek dalaiból is, egyből magyarázatot kapva, miért is választotta az öntörvényű rendező-zseni Chrysta Bell dallamait zenei fantáziáinak életre keltéséhez.

És mit várhatunk november 19-én? Olykor lüktető, olykor távoli dimenziókba átrántó, csodálatosan összerakott dream pop dalokat, egy álomszerű, szürreális világ aláfestő zenéjét, amely ugyan elsőre a késő ősz komor öltönyét visel, de ezt ledobva egy végtelen érzelmi sprektumban szárnyaló, igazán érzéki élménnyé áll majd össze.

 

Chrysta Bell koncert jegyelővétel >>>

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

Kapcsolódó tartalom