varkert_farsang2017_fejlec

Fánk, farsang és jótékonyság a Várkert Bazárban 2017.02.26, Várkert Bazár, Budapest

varkert_farsang_fejlec

Farsang idején a fánkfogyasztás jótékony hatásait is megtapasztalhatja a Várkert Bazárban mulató közönség apraja nagyja. Február 26-án, vasárnap délután 14.00 órától ingyenes télbúcsúztató program várja a család minden tagját: gasztroélmény Buday Péter mesterszakáccsal, jótékonyság a bohócdokik javára, jelmezverseny és utcabál a Várkertben!

Ínycsiklandó fánkok sülnek február utolsó vasárnapján a Várkert Bazár kertkapuja előtt. A fánkevés most nemes célt is szolgál, hiszen a bevétel teljes összegével Dr. Lalát a nevetésterápiával gyógyító bohócdoktort és a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt támogatjuk. Az alapítvány tagjai az ország számos pontján a mosolyukkal és vidámságukkal gyógyítanak, ezen a napon látogatóink a fánkevéssel járulhatnak hozzá a bohóckodik terápiájának további sikeréhez. A legjobb fánkreceptet „majd a Buday” megosztja a háziasszonyokkal. Buday Péter mesterszakács többféle fánkváltozatot is készít a szabadtéri látványsütésen, túrósat, sósat és persze tradicionális, farsangi szalagosat. A fánkvásár becsületkasszás lesz, de ezen a napon nemcsak jótékonykodni, mulatni is hívunk mindenkit!

A budai oldal legnagyobb szabadtéri télbúcsúztatója Farsangnapi kutyabállal veszi kezdetét 14.30-kor, a Csurgó zenekar koncertjére a legkisebbeket várjuk. Az ezt követő a maszkabálon a Netz Táncprodukció vezényli a jelmezversenyt. A legjobb, legötletesebb jelmezeket családi nyereménycsomaggal jutalmazzuk, a szakértő zsűri pedig a közönség lesz!

Fánkevés után megtáncoltatjuk a felnőtteket is, 17.00 órától koncertezik a Mystery Gang, majd a kurta lábú publikum bevonásával „életveszélyes” mutatványokat láthatnak a LanGaLéta gólyalábas parádéjában. Este 19.00 órától a Jerry Lee’s Rock & Roll Service varázsol utcabáli hangulatot a Várkert Bazár elé, a télbúcsúztatót látványos tűzzsonglőr produkcióval zárjuk.

A rendezvényteremben délután 14.00-19.00 óra között a kicsiket ügyességi játékok és körhinta várják. Aki nem készült jelmezzel, válogathat jelmeztárunkból, az összeállításokat profi fotós örökíti meg. A Busójárás Mohácson 2016-ban című film bemutatóján is felmelegedhetnek a táncos lábak.

Minden program ingyenes, további részletek a Várkert Bazár facebook oldalán.

 

Sajtóanyag: Várkert Bazár

Kapcsolat

 • Farsangi mulatság a Varkert Bazárban időpont:
  Kezdete:
  2017 Feb 26 14:00
  Vége:
  2017 Feb 26 22:00
  Várkert Bazár:
  Budapest ,
  1013 Magyarország ,

Kapcsolódó tartalom