Friss nevek a környéken: Ozzy, Parov Stelar, Skillet, Chase & Status és a többiek Cikk

Derekasan felszaporodtak a környéki nyári bejelentések, épp ezért a külön hírek mellett egy gyors mazsolázást is adunk az utóbbi napok friss neveiből, szigorúan csak a környező országokat és szigorúan csak ezt a hetet nézve, hogy láthassuk, kik lettek a héten nagyon esélyesek, hogy hozzánk is befussanak a nyáron!   

Andy C: június 25-29, Hideout Festival (HR) - A brit dj nálunk is rendszeres vendég, igen esélyes, hogy jövőre is pörget majd a nyáron egy szettet a határon belül is.

Chase & Status: június 25-29, Hideout Festival (HR) - Bár a szomszédban dj set felállásban lesznek, nagyon időszerű lenne egy live produkció már tőlük a hazai földön.

Gregory Porter: június 29, Nova Jazz & Blues Night Festival (AT) - A kiváló jazz, blues és soul énekes osztrák szomszédinknál lép fel június végén, és nagyon szívesen vennénk egy újabb magyar látogatást tőle!  

Ozzy Osbourne: június 13, Prága (CZ) - A legendás énekes eddigi legközelebbi dátuma hozzánk, ráadásul ezen a koncerten a szintén nem kis arcokból verbuválódott The Hollywood Vampires-szel lép fel. Ez utóbbiban csak nagyon reménykedünk, de Ozzy szinte biztos, hogy előbb-utóbb be fog futni Magyarországra is!

Parov Stelar: június 29, Nova Jazz & Blues Night Festival (AT) - Szint egy köpésre a határtól játszik, pont a Volt Fesztivál alatt a Parov Stelar Band, akik szinte kötelező tartozékai már a hazai nyárnak… kell még tovább fejtegetni?

Pop Evil: július 4-6, Rock For People (CZ) - Tökös amerikai rockzene, aminek épp itt az ideje, hogy hazai földön is beröffenjen! Ha nem is fesztiválon, de egy klubban remélhetőleg fel is bukkannak majd.

Skillet: július 4-6, Rock For People (CZ) - Őket sem kell már bemutatnunk a hazai közönségnek, és szerintünk minden esély megvan, hogy 2018 nyarán ismét üdvözöljük őket valamelyik magyar színpadon.  

Skunk Anansie: június 25-27, INmusic Festival (HR) - A horvát fesztivál második neve a brit rock banda, akiket a legutóbbi Sziget koncert után egy klubban is nagyon szívesen megnéznénk a nyár folyamán.  

Status Quo: június 30, Lovely Days (AT) - A legendás, bár már sajnos nem eredeti felállású rock banda osztrák földön játszik a nyáron, és már nagyon is ideje lenne egy magyar látogatásnak!


-FV-

Kapcsolódó tartalom