budapest_park_logo

Good Charlotte a Budapest Parkban 2017.06.17, Budapest Park, Budapest

Good Charlotte koncertképek - 2017.06.17, Budapest Park 2017-06-20 18:07:28
Galéria
Bizony, benéztünk a Good Charlotte koncertre is a Budapest Parkba!  Fotók: Szappanos Zoltán

Tovább olvasom

goodcharlotte_koncert_fejlec

Hat év után ismét hazai földön a Good Charlotte! A 2016-ban visszatért, és legutóbb idehaza a 2011-es Szigeten fellépő pop punk banda június 17-én játszik majd a Parkban, ami könnyen előfordulhat, hogy az amerikai srácok bulijára meg is telik majd! Mindezt pedig tovább spékeli, hogy a koncerthez négy (!) ütős vendégzenekar, a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a State Champs és az Issues is csatlakozott, úgyhogy nagyon készüljetek: mozgalmas este lesz!

Tavaly, az év egyik legjobban várt pop-punk lemezével tért vissza pihenőjéről a 2000-es évek egyik legnépszerűbb pop-punk csapata, a Good Charlotte. A várakozás megérte, a Youth Authority parádésra sikerült, olyan vendégekkel, mint a Biffy Clyroból ismert Simon Neil vagy Kellin Quinn a Sleeping with Sirens-ből.

A marylandi csapat azon kevesek közé tartozik, akik szinte gimi óta együtt zenélnek, közel húsz éve húzzák minimális tagcserével. Az áttörés az MTV hódításával párhuzamosan érkezett a 2002-es Lifestyles of the Rich and the Famous képében.  A dallal egyből a pop-és rock listák tetején találták magukat világszerte, a The Young and the Hopeless lemezből pedig közel 5 milliót kapkodtak el a rajongók. Nemcsak a közönség, de a szakma is megszerette a zenekar, vendégeskedtek a The Today Show-ban, írtak róluk a The New York Times-ban és szerepeltek a Rolling Stone címlapján is. És persze ezen a lemezen pörögtek a 2000-es évek lázadóinak „himnuszai” is, úgy, mint a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On.

Szerencsére a csapat sikere nemcsak egyszeri tündérmese volt és azóta is ontják magukból a jobbnál-jobb slágereket, mint a Keep Your Hands Off My Girl vagy az Avenged Sevenfold-tagok közreműködésével készült The River.

A Good Charlotte persze nem egyedül érkezik Budapestre, vendég zenekaraival szinte kész pop-punk fesztivált varázsolnák június 17-re. A marilandy bandán túl ugyanis a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a State Champs és az Issues is tiszteletét teszi.

A Pierce The Veil már többször bizonyított hazánkban, a San Diegó-i testvérpár, Vic és Mike Fuentes alapította csapat, immáron tíz éve nyomja elementáris erőkkel. A banda tavaly jelentette meg Misadventures című új albumát melyről bizonyára most is hallhatunk számokat. A Sleeping With Siren-szel régi időkre nyúlik vissza a Good Charlotte barátsága, a post-hardcore bandával többször játszottak együtt, az új lemezen pedig az énekesük, Kellin Quinn is közreműködik. Ha még nem lenne elég a jóból, szintén a tengerentúlról érkezik üdítő pop-punkjával a State Champs, akik májusban jelentetik meg Around The World And Back című albumuk deluxe változatát, míg az egész este alapját az Issues eszelős metalcore ütemei adják meg legfrissebb lemezükkel Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban, június 17-én.

Good Charlotte @ Budapest Park

  • Jegyár: 5999 / 6999 / 7999 / 8999 / 11999 Ft
  • Fellépők: Good Charlotte, Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Issues, State Champs
  • Esemény: facebook.com/events/128920520950940

Időbeosztás:

  • 16:00 - kapunyitás
  • 17:10 - Issues
  • 18:00 - State Champs
  • 18:50 - Sleeping With Sirens
  • 20:00 - Pierce The Veil
  • 21:20 - Good Charlotte

 

Good Charlotte koncert jegyelővétel >>>

 

Bevezető: Fesztiválok Városa
Sajtóanyag: New Beat / Budapest Park

Good Charlotte a Budapest Parkban Galériák

Kapcsolódó tartalom