Green Day: God’s Favorite Band - Két új számmal jön a banda válogatáslemeze! Hír

A ‘Greatest Hits: God’s Favorite Band’ november 17-én kerül a polcokra és a digitális szolgáltatókhoz, és már előrendelhető. A korong 20 klasszikus Green Day dal mellett két vadonatúj számot kínál a közönségnek.

A többszörös Grammy-díjas Green Day november 17-én adja ki legújabb lemezét, amely 31 év tevékenységét foglalja össze. Az új korong összesen 20 régi dalt és két vadonatúj számot tartalmaz: a „Back In The USA” mellett egy duettet a countryzene királynőjével, Miranda Lamberttel.

Március 22-én Isten leszállt a mennyből az Ed Sullivan Theatre-be a Stephen Colbert Show felvételére, és úgy mutatta be a Green Day-t, mint a kedvenc együttesét.  A történelmi pillanatkor meg is született következő lemezük címe – ’Greatest Hits: God’s Favorite Band'. Az összeállítás a banda kalandos útját dolgozza fel, ahogy az egy 1986-ban, Berkeley-ben megalakuló kezdő együttesből a világ egyik legdinamikusabb és legnépszerűbb rockbandájává váltak. A Green Day 1994-ben robbant be 'Dookie' című lemezével, amely csak az USA-ban 10 millió példányban kelt el, majd 2004-ben az 'American Idiot' című rock opera égette őket be véglegesen a globális közönség köztudatába.

Az együttes legutóbbi, tizenkettedik stúdióalbumát 2016 októberében adta ki 'Revolution Radio' címen. A megjelenést egy sikeres Revolution Radio világturné követte, többek között egy fergeteges budapesti állomással.

Az albumon az alábbi számokat lelitek majd:

 1. 2000 Light Years Away
 2. Longview
 3. Welcome To Paradise
 4. Basket Case
 5. When I Come Around
 6. She
 7. Brain Stew
 8. Hitchin’ a Ride
 9. Good Riddance (Time of Your Life)
 10. Minority
 11. Warning
 12. American Idiot
 13. Boulevard of Broken Dreams
 14. Holiday
 15. Wake Me Up When September Ends
 16. Know Your Enemy
 17. 21 Guns
 18. Oh Love
 19. Bang Bang
 20. Still Breathing
 21. Ordinary World (feat Miranda Lambert)
 22. Back In The USA

 

Sajtóanyag: Warner Music

Kapcsolódó tartalom