ibikebudapest_logo

I Bike Budapest bringás felvonulás 2017 Szabadság tér - Városliget, Budapest

ibikebudapest_2017_fejlec

I Bike Budapest idén is egy óriási közösségi, tavaszüdvözlő bringázást tervez a főváros szívében, köszöntve a jó időt, a mozgást és persze a kerekezés élményét. A rendezvény bárki számára nyitott, aki kerékpárral rója az utcákat, tereket, és akinek az egészségén felül az is fontos, hogy egy élhetőbb város vegyen körül minket.

A rendezvényről szervezők szavaival: A 2004-ben elindult Critical Mass 2013-ra elérte azt a célját, hogy népszerű és elfogadott legyen a biciklis közlekedés Budapesten. Mégis úgy látjuk, hogy szükség van egy nagy bringás felvonulásra. Egyrészt a városhasználat soha máskor meg nem tapasztalható élménye miatt, másrészt megmutatni a bringás fejlesztések iránti igényt. Azt szeretnénk, hogy Budapest végérvényesen biciklis város legyen, ezért szervezzük az I Bike Budapestet.

 

Tervezett menetrend

 • Dátum: 2017.04.22. szombat
 • Gyülekező: Szabadság tér, 15:30 - indulás 16:00-kor
 • Bringaemelés: kb. 18:30, Városliget – Királydomb

 

További részletek 

 

Kapcsolat

 • Esemény ideje:
  Kezdete:
  2017 Apr 22 15:30
  Vége:
  2017 Apr 22 20:00
  belváros, több helyszín:
  Budapest ,

Szabadság tér – Garibaldi utca – Pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Móricz Zsigmond körtér – Bartók Béla út – Szent Gellért rakpart – Attila út – Alagút – Lánchíd – József Attila utca – Andrássy út – Olof Palme sétány – Városliget, Királydomb

Így tudsz beszállni az I Bike Budapest felvonulás szervezésébe és népszerűsítésébe:

 • Oszd meg a hivatalos FB seményt, hívd el az ismerőseidet!
 • Segíts a plakátok és matricák terjesztésében! Hamarosan meghirdetjük a szervezői gyűlést, ahol elvállalhatod a kerületed bringaszervizeit, szórakozóhelyeit, iskoláit, munkahelyi bringaparkolóit, vagy az időpontokat, ahol matricákat osztanál. Maradj vonalban!
 • Legyél rendező! A felvonulás megszervezéséhez 350 útvonalbiztosító rendezőre van szükségünk. Hamarosan meghirdetjük a jelentkezést!
 • Támogasd! I Bike Budapest pólók, táskák nem csak alap darabok, hanem a felvonulást szervező Magyar Kerékpárosklub munkáját is támogatod beszerzésükkel! Idén új minták is lesznek. A most megkapható cuccok >>> 
 • A Kerékpárosklubot adód 1%-ával is támogathatod: http://kerekparosklub.hu/1

 

Kapcsolódó tartalom