Ill Niño koncert a Barba Negrában Barba Negra Music Club, Budapest

ill_nino_koncert_fejlec

Az amerikai újvonalas metál egyik legmarkánsabb képviselője, az Ill Niño ismét Magyarországon bont színpadot! Egész pontosan április 4-én érkezik a New Jersey-i banda a Barba Negra pódiumára, ahol az első, Revolution Revolución albumuk 15 éves születésnapját ülik meg a hazai közönséggel.

Szinte hihetetlen, de az amerikai brigád lassan 20 éve hozza az olykor latin metalnak, olykor nu metalnak keresztelt modern, harapós témáit, amelyekből a közel két évtized alatt már 7 nagylemeznyi kaptunk és szerencsére már élőben is többször meggyőződhettünk, hogy bőven van energia a zenekarban.

Már a bemelegítés sem lesz harmatos, ugyanis itt lesz a zenekarral az Ektomorf, akiktől minimum egy hatalmas döngölést várunk, érkezik az ausztrál XtortYa is, gondoskodva egy igen masszív súlypontemelkedésről a bemelegítésben, befut a phoenix-i Incite is - frontján Max Cavalera fogadott fiával, Ritchie Cavalera-val - és a los angeles-i indusztriál hard rock Madlife. Mindezt összeadva pedig egy igen erős koncerteste jön ki az egyenlet végén, amivel végkép elzavarhatjuk a tavaszi fáradságot!

 • Jegyár: 4999 / 5999
 • Fellépők: Ill Nino, Ektomorf, XtortYa, Incite, Madlife

 

Ill Niño koncert jegyelővétel >>>

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

Kapcsolat

 • Ill Niño koncert 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Apr 04 20:00
  Vége:
  2017 Apr 04 23:00
  Barba Negra Club:
  Budapest ,
  Prielle Kornélia u. 4 ,
  1117 ,

Kapcsolódó tartalom