Indítsd 2018-at a Fish!-sel és a zenekar vadonatúj dalával! Cikk

Legutóbbi stúdióalbumával, az Idő van c. lemezzel a Fish! zenekar őrületes tempóban vette be újra és újra az egész országot, rekordokat döntögetve, díjakat nyerve és teltházas koncerteket adva a fővárosban és a klubturné során a legtöbb vidéki állomáson is. A lendület pedig 2018-ra sem csökken, hiszen már készül is az új album, amiről egy dalt hamarosan meg is mutatnak: ez lesz 2018 legelső dalpremierje! A január 5-i koncerten a Barba Negrában pedig élőben is elhangzik majd, sőt, a hírek szerint videóklip is készül hozzá - szabályosan rárúgják az ajtót 2018-ra.

Bő fél éves kihagyás után állnak ismét színpadra a fővárosban egy önálló évindító Fish! koncert keretében, amivel hivatalosan a zenekar életének következő fejezetét is megnyitják. Egyelőre az új lemezről és koncepcióról nem árultak el sokat, de abban biztosak lehetünk, hogy a tőlük megszokott váratlansággal, kreativitással és elegáns megoldásokkal körítik majd az újdonságokat.

A két ünnep közötti tradicionális miniturné pedig idén sem marad el: rögtön karácsony után érkeznek a szombathelyi Végállomásba, utána Székesfehérváron, majd a kapuvári Shop-Stopban zúznak egy utolsót 2017-ben.

A budapesti rajongók pedig december 15-én még egy akusztikus estén elcsíphetik Krisztiánt és Matyit egy ingyenes Deo Duo fellépésen a Fogas házban, ahol nemcsak a zenekari merchből, de a január 5-i koncertjegyekből is kedvezményekkel vásárolhat be a kedves közönség.

Január 5-én pedig indítsuk együtt 2018-at a Fish! zenekarral!

 

Sajtóanyag: MMM Press

Kapcsolódó tartalom