Júliustól fesztiválturnén a Depeche Mode! Hír

Tulajdonképpen már nincs nap, hogy ne kerülne fel pár újabb név a nyári turnézók sorába, ráadásul ezúttal már nem is a nyár elejére, hanem a jelek szerint júliusra érkezett egy újabb headliner kategóriás név, méghozzá a Budapesten február 2-án fellépő Depeche Mode!

A legendás zenekar rögtön két francia dátummal nyitotta a sort, amelyek közül az egyik a július 7. amikor is a belga határhoz közeli Arras-ban, a Main Square fesztiválon lépnek fel, a másik pedig július 19., amikor Carhaix-Plouguer szintén impozáns nemzetközi fellépőkkel operáló nagyrendezvényén, a Festival des Vieilles Charrues 2018-on játszik a zenekar!

Esélylatolgatás: 2018 februárjában, nem egész egy évvel az előző koncert után ismét benéz hozzánk a zenekar, így egy újabb önálló koncertre már nem valószínű, hogy lesz a nyáron, ugyanakkor Magyarországon vitathatatlan a rajongás a csapat iránt, illetőleg - bár még így is messze van tőle - a friss bejelentések közül az egyik első headliner méretű csapat, akik esetén már akár egy Sziget 2018-ra is érdemes lehet gondolni.

-FV-

Kapcsolódó tartalom