KosziJanka: Senki sem lát - Itt az új klip! Hír

KosziJanka újabb varázslatos hangulatú klippel jelentkezik új single-je, a Senki sem lát című dalhoz. A szerzeményre jellemző Janka és zenekara legfőbb vonása: a játékos eklektika és a komplex zenei világ kibontakozása pop köntösbe bújtatva. A Senki sem lát remekül ötvözi a rájuk jellemző improvizatív stílust és a fülbemászó, slágergyanús vonásokat, így jó eséllyel a közönség kedvencévé válhat a Hol voltál? című elődje mellett, amelyet az egész ország megismert már a rádiókon keresztül.

A szőke énekesnő komoly hangsúlyt fektetett az új videó különleges vizuális megjelenésére: “Álomszerű képi világot szerettünk volna megjeleníteni a Senki sem lát című dalunk klipjében. A téma gyökere egy relaxációs állapot, mely számtalan helyre repíthet el minket. A videóban folyamatosan váltakoznak a helyszínek, egyikből csapunk át hirtelen a másikba, mint ahogy ezt az álmainkban is tapasztalhatjuk. Az álomvilág a színekben és formákban is megjelenik; lila-rózsaszín elmosódott erdőben zajlik például pár jelenet. Ez az első klipem, amiben statiszták is szerepelnek, nagyon izgalmas volt ez az együttműködés. Az egyik kedvenc részem az volt, amikor éjjel kimentünk a Normafára és az erdőben forgattunk, miközben csak a színes ledcsövek izzottak. Elég szürreális hatása volt, nagyon szerettem.”

Janka és zenekara legközelebb az A38 Hajó tetőteraszán lép fel július 6-án, ahol az új dal mellett a korábban megjelent, Be Alone című EP anyagából  is játszanak.

További részletek: 

 

Szöveg: MMM Press

Kapcsolódó tartalom