Látogatórekord a Design Hét Budapest 2017 rendezvényein! Cikk

Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezte az év legrangosabb kreatívipari seregszemléjét, a Magyar Formatervezési Tanács által szervezett Design Hét Budapest rendezvény sorozatát. Noha október 15-én hivatalosan véget ért a Design Hét Budapest, azonban még kiállítások egész sora megtekinthető a következő napokban és hetekben is.

A programsorozatot védnöklő és finanszírozó Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásának köszönhetően javarészt ingyenes eseményekről van szó, így a több mint 160 program összesített látogatószáma csak becsülhető. Azonban az előzetes regisztrációhoz kötött események, a jegyeladások, valamint az a tény, hogy számos esemény teltházas részvétellel zajlott, arra engednek következtetni, hogy a korábbi éveknél és az idei várakozásoknál is többen, legalább 70.000-en vettek részt.

A három vidéki nagyváros, Győr, Pécs és Sopron minden eddigit meghaladóan gazdag kínálatával együtt pedig elmondható, hogy a legszerényebb becslés mellett is több mint 100.000 ember vehetett részt legalább egy kapcsolódó eseményen ebben az időszakban országszerte.

A Design Hét 2017 még látogatható kiállításai >>>

 

Sajtóanyag: Design Hét

Kapcsolódó tartalom