Little Big koncert a Dürer Kertben Dürer Kert, Budapest

little_big_koncert_2017_fejlec_duerer

Szeptember 29-én visszatér Budapestre a poszt-szovjet társadalomkritika leghangosabb képviselője, a szentpétervári Little Big! Súlyos rave és kemény hip-hop keveredik az egyszerre fanyar humorú és botrányos számokban. A koncert után a tavaszi TOMM¥ €A$H buli afterén debütáló DJ Vladidas és vendégei biztosítják a koncert passzos folytatását.

Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja 2013-ban alakult Szentpéterváron, első, Everyday I’m Drinking című klipjük egyből telitalálat volt. Pár hónappal később már a Die Antwoord előtt játszottak, akikhez gyakran hasonlítják is őket. Maga az elit alakulat sem semmi arcokból áll: a formáció tagjai között szerepel egy törpe nő, egy bohóc és egy kemény arcú frontember.

A csapat mesterien nyomja az orosz társadalomkritikát, saját maguk által rendezett klipjeik pedig kiválóan hozzák ezt képileg is. Tavaly a Give Me Your Money és a Big Dick videója díjat is kapott a berlini Music Video Awards-on – utóbbi a Leggicsesebb kategória büszke első helyezettje. Legfrissebb, Rave On című klipjük ezúttal egy őrült buliba invitál meg, amilyenben szeptember 29-én élőben is részünk lehet a Dürer Kertben.

 • Jegyár: 3500 / 4000 Ft
 • Fellépők: Little Big, Dj Vladidas
 • Esemény, további részletek: Little Big koncert
 • Szervező: New Beat, Dürer Kert

 

Little Big koncert jegyelővétel >>>

 

Sajtóanyag: New Beat

Kapcsolat

 • Little Big koncert 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Sep 29 20:00
  Vége:
  2017 Sep 29 23:00
  Dürer Kert:
  Budapest ,
  Ajtósi Dürer sor 19 ,
  1146 ,

Kapcsolódó tartalom