milky_chance_koncert_2018_logo

Milky Chance koncert a Barba Negrában Barba Negra, Budapest

Conner Youngblood lesz a Milky Chance vendége február 26-án! 2018-01-12 11:58:20
Hír
A február 26-i Milky Chance koncert már eddig is egy több mint kellemes télzáró estét ígért az indie és a modern folk rock rajongóinak, de a zenekar egy igazán különleges vendéget is hoz magával, ugyanis az eseményt az amerikai Conner Youngblood nyitja majd!    Conner Youngblood énekes-multiinstrumentalista különleges zenei világa a 2010-es évek elején kezdte el hódítóútját, és a megannyi stílusból táplálkozó dallamok gyorsan megérintették a harmóniát és békét hordozó ambient zenére kíváncsi kö

Tovább olvasom

Elindult a Milky Chance koncert jegyelővétel! 2018-01-07 10:20:40
Hír
A mai nappal elindult a héten bejelentett Milky Chance koncertre a jegyelővétel! Ha nem akartok lemaradni a 2018. február 26-i zenei élményről, akkor az early bird jegyek ügyében irány a Wave Store (1065 Budapest Révay köz 1.), vagy pedig normál elővételes jegyekért katt az alábbi linkre, vagy keressétek a Ticketportal országos partnerhálózatában!   Jegyár: 6990* / 7990 / 9990 Ft; (*csak a Wave Record Store-ban) Fellépők: Milky Chance Esemény, további infók: Milky Chance koncert   Milky

Tovább olvasom

milky_chance_koncert_2018_barba_negra_fejlec

Az elektronikával gazdagon fűszerezett folk rock szcéna egyik legismertebb, és legjobb európai képviselője, a német Milky Channe újabb hazai látogatásra készül és 2018. február 26-án a Barba Negrában ismét élőben szólaltatják meg azokat a bizonyos fülbemászó dallamokat!

A Milky Chance egy igazi zenei sikertörténet, hiszen a 2012-es alakulások után egy évvel már egész Európa a „Stolen Dance”-t dúdolta, de a csapat nagyon gyorsan egyértelművé tette, hogy nem csak egyszámos zenekarról van szó, és sok száz hangulatos koncerttel és olyan számokkal, mint a „Down by the River” vagy a „Coccoon” bizonyították, hogy elképesztően értik a módját a fülbemászó dalok írásának.

Budapestre a 2017 márciusában megjelent, már Antonio Greger gitáros aktív közreműködésével elkészült, Blossom című második albuma körútjával érkezik majd a zenekar, tehát sok új számra készüljetek, de természetesen az első korong kedvenceit sem fogják hanyagolni a német srácok. Egy szó, mint száz, melegítsétek a hangszálaitokat és táncos lábaitokat, mert egy nagyon hangulatos télbúcsúztató éjszakát kapunk majd február végén.

A zenekar egy igazán különleges vendéget is hoz magával, ugyanis az eseményt az amerikai énekes-multiinstrumentalista, Conner Youngblood nyitja majd!

  • Jegyár: 7990 Ft / december 10-től és a helyszínen: 9990 Ft
  • Fellépők: Milky Chance, Conner Youngblood
  • Szervező: Budapest Promoter

 

Milky Chance koncert jegyelővétel >>>

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

Kapcsolat

Kapcsolódó tartalom