Nagy-szín-pad 2017 – Lóci játszik, Mörk, és Jónás Vera Experiment a döntőben! Hír

Idén már negyedik alkalommal indult útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös tehetségmutató versenye, a Nagy-Szín-Pad! Ezúttal nyolc zenekar és előadó, a Dope Calypso, a Jónás Vera Experiment, a Konyha, a Lóci játszik, a Mörk, Petruska, Sena és a The Qualitons szállt versenybe, akik közül megszületett a három döntős: a Lóci játszik, a Mörk és a Jónás Vera Experiment.

Ők május 27-én, szombaton, az Akvárium Klubban mérik össze a tudásuk és a nyertes pedig egy igen sűrű nyáron át, a legnagyobb fesztiválokon és rendezvényeken bizonyíthatja, nem véletlen járt neki az elismerés.

A szavazás május 24-én reggel újraindult, de most már kizárólag a 3 továbbjutó rajongóin a sor: ők egészen a május 27-i döntőig voksolhatnak, ahol a szavazást az élő adás folyamán zárják le, majd az összesítés után bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.

Szavazni a következő módokon lehet:

  • SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy telefonszámról naponta maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el.
  • Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy Instagram profilról naponta maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet!
  • A nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain.

A döntősök kódjai:

Jónás Vera Experiment: vera
Lóci Játszik: locijatszik
Mörk: mork

 

Nagy-szín-pad 2017 további részletek >>>

 

Sajtóanyag: PressPresso

Kapcsolódó tartalom