Nine Inch Nails, Depeche Mode, Massive Attack, QOTSA, ... - jövőre is tarol a Mad Cool Festival! Cikk

Már tavaly is leesett az állunk a spanyol Mad Cool Festival elképesztően erős, és jól összeválogatott fellépősorától, de már most úgy néz ki, hogy a jövőre még csak a 4. évébe lépő rendezvény ismét csípőből fogja iskolázni a kontinens legtöbb hasonló eseményét, ráadásul mindezt úgy, hogy a már jellemzően headliner-szegény, július közepi időpontban kerül megrendezésre!

Hiába tartunk még csak az első komoly bejelentéshullámnál, a 2018. július 12. és július 14. közötti, Madrid melletti fesztivál már most olyan neveket sorakoztatott fel mint, a végre is mét a kontinensre látogató Nine Inch Nails, a fesztiválturnét nyomó Depeche Mode, az kultikus Massive Attack vagy a Queens Of The Stone Age, a Justice, a Fleet Foxes, az MGMT vagy épp Jack Johnson.

Ami pedig külön a fesztivál érdemeit növeli, hogy a fenti fellépők közül nem is egyet elsőként, vagy eleddig még egyedüliként jelentett be az európai szezonba, az pedig már külön csak hab a tortán, hogy mindezt már 150 €-ért (kb. 45 000 Ft) megkaphatjuk, úgyhogy bárki, akinek belefér egy nyárközépi spanyol kiruccanás, ne hagyja ki a Mad Cool 2018-at!   

Mad Cool 2018 eddigi fellépők az alábbi plakáton, további infók és jegyek pedig a képre kattintva! 

Fotó: Mad Cool Festival

-FV-

     

Kapcsolódó tartalom