Organikus bormustra a DiVino Gozsduban DiVino Gozsdu, Budapest

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

Juniborászok: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

  • FRITSCH Riesling Wagram 2015
  • JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
  • FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

 

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor, a bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatják aszervezők.

 

Sajtóanyag: DiVino

Kapcsolat

  • Organikus bormustra 2017 időpont:
    Kezdete:
    2017 Mar 01 18:00
    Vége:
    2017 Mar 01 20:00
    DiVino Gozsdu:
    Budapest ,
    Király u. 13 ,
    1075 ,

Kapcsolódó tartalom