Őszi BBQ piknik Keszthelyen Cikk

Balatonnak ősszel és télen is szezonja van, sőt! Keszthelyen október végén füstben puhulnak a húsok, nyílnak a borok és összegyűlünk egy 3 napos lakomára. Újra összefognak, regionálisan gondolkoznak, és a D-Day után egy újabb tematikával jelentkeznek a balatoni éttermek. Tartsatok velük!
 
Hagyományteremtő céllal gasztropikniket készül az ősz derekán, október 21. és október 23. között, a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal! A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (pl.: Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.). A teljesség igénye nélkül itt lesz a Wine Flow és Czinege úr a Big Green Egg-el, a Tütü Gasztro, a Hubertus Hof, a Laposa borok, a Korosa sajtok, a Bezerics borok, a Sörművek...De minden minden megtalálható a sajtóanyagban.
 
Konyhák és termelők: Wine Flow és Czinege úr / Big Green Egg Magyarország, Tütü gasztró busz, Hubertus-Hof, Georgikon kar, Paletta bisztró, Pavilon, Korosajt Műhely, Laposa Borbirtok, Terra Pannonia / Fenyvesi Angus marhák, Bezerics Borház, Szomor mintagazdaság, Sörművek

Programok: BBQ piknik, amerikai autók, DJ-K, Rock’n’Roll koncert, ugrálóvár, borbély show

További részletek >>>

 
Sajtóanyag: Bor, Balaton, Gasztro

Kapcsolódó tartalom