Rocktogon koncertajánló 2017.03.17 - 2017.03.18, Rocktogon, Budapest

rocktogon_fejlechez

Elmúlt egy izgalmas keddi ForraDALOM koncertsorozat, mely természetesen a március 15-ei megemlékezést előzte meg. Ám remélhetőleg senki se feltételezte, hogy nem közeledik egy újabb Rocktogon hétvége, ahol változatos tombolást kínálunk a zeneszerető látogatóinknak. Látogassatok meg minket a hétvégén is, mert ezúttal akusztikus muzsikán át eszelős performanszokig sokfélének leszünk szemtanúi.

 

Nekromantika – Rocktogon Pub

Pénteken a régi tervek megvalósulni látszanak egy nekromantikus estén. Hosszabb idő után ismét színpadra áll nálunk a Clue zenekar, akik az Autumn Twilight és a Holt Költők Társasága tagjaiból alakultak. Illetve persze mivel a New Model Army-ból sosem elég, a nagy koncertre egy héttel speciális akusztikus szettel készül a Raw Melody Men! A körítés a gothic partyk szellemében történik több résztvevő képviseletében. After felosztása: Gelka (gothic.hu), Lamastu (deathrock.hu), SzombatBáró. Koncertfilm: Deine Lakaien - Acoustic (1995) - Passionskirche Berlin, az est hangulatához igazodva Alexander Veljanov csodálatos baritonja egy 1995-ös koncertfelvételen a berlini Passionskirche falai között.

  • 2017. március 17. (péntek), Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 20.15
  • Program: Clue | Raw Melody Men
  • Belépő: 800 Ft 

 

March Rock – Rocktogon Pub

Másnap szombaton 20:00 órától a Blues of the Month zenekar lép a színpadra és adja a kezdőlöketet frankó Black Sabbath illetve Led Zeppelin nótákkal támogatva. Későbbiekben visszaröppenünk még néhány évet a hatvanas évek végi Jimi Hendrix gitárjátékához, melyet 21:15-től  Tcsimi Hentriksz Eltitkolt Könnyei tribute banda visz véghez. Tőlük a stafétát végül 22:30-kor Hörcher László vezette Udvarias Tömeggyilkos formáció veszi át, akiktől már megszokott az eszelős előadásmód, a zúzás és esetenként még egy gitártörés is előfordulhat. Azonban az úgynevezett mezőgazdasági metált követően sem fullad unalomban az estéd, ezt garantáljuk egy 23:30-tól kezdődő rockdiszkóval, mely akár 03:30-ig is bírja szuflával, ha a nép is.

  • 2017 március 18. (szombat), Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.30
  • Program: Tcsimi Hentriksz Eltitkolt Könnyei I Udvarias Tömeggyilkos I Blues Of The Month I Rockdiszkó
  • Belépő: 800 Ft, Rockdiszkóba INGYENES a belépő!

 

Sajtóanyag: Musicon

 

Kapcsolódó tartalom