Rudán Joe: december elején új szólólemez, elindult az előrendelés! Hír

December 8-án a Hammer Records gondozásában lát napvilágot Rudán Joe “Még egy tárral” címre keresztelt második szólólemeze, mely a mai naptól előrendelhető, illetve néhány dalba máris bele lehet hallgatni egy-egy rövid részlet erejéig. 

Az énekes legutóbbi kiadványa az idei dátumhoz mérten szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt megjelent “Lírák” című válogatásalbum volt, mely Joe több, mint negyed évszázados pályafutásának legszebb balladáit volt hivatott összegyűjteni a Pokolgép, a P.Mobil, a Mobilmánia, A Dinamit, valamint a Coda zenekarok repertoárjából. 

Rudán Joe a hamarosan érkező anyagról: “Majdnem 4 éve jelent meg az "Én ez Vagyok" albumom, úgyhogy időszerű volt egy új anyaggal jelentkeznem. Ismét azokat a zenésztársaimat kértem fel a dalok írására akikkel valaha együtt dolgoztam, vagy akikkel közös zenei nevezőn vagyunk, valamint a mostani zenekarom tagjait. Az elképzelés az volt, hogy most egy pörgősebb, ütősebb albumot készítsünk, mint az első szóló anyagom volt, és ez úgy érzem sikerült, is.Nagyon büszke vagyok az új lemezre, igazi koncertdalok születtek, alig várom, hogy élőben is játszhassuk őket!”

A lemezen számos vendég tiszteletét teszi, többek között gitáron Vámos Zsolt (Hard, Kard), Závoti Zoltán (Kalapács és az Akusztika) , Rusic Vladimir (Nevergreen), Szijártó Zsolt (Kárpátia), Nagy Dávid (ex-Pokolgép), Ángyán Tamás (Cool Head Klan), billentyűn Matláry Miklós (Nevergreen), csellón Egedy Piroska (Kárpátia) és még sokan mások.

Rudán Joe: Még egy tárral tracklist:

 1. Léghajó
 2. Még egy tárral
 3. Lélekharang
 4. Barátom
 5. Hé, Apa!
 6. Ütni kell
 7. Öreg a tűznél
 8. Atilla
 9. Gyönyörűségek völgye
 10. Amikor a sólyom földre száll
 11. Az utolsó nap
 12. Tükör
 13. Tequila
 14. Veled vagyok
 15. Küldj le egy angyalt

Mindeközben az év végéig Joe és zenekara továbbra is aktívan koncertezik: november 23-tól 26-ig egy négy állomásos erdélyi turnét követően az évet egy akusztikus est keretében Budapesten, a belvárosi Vírus klubban zárja. 


Sajtóanyag: Hammer Records

Kapcsolódó tartalom