Slim Cessna's Auto Club júniusban az A38 tetőteraszán A38 Hajó, Budapest

A Wovenhand egykori zenésztársa vezette Slim Cessna's Auto Club alternatív countryt, bluest, folk-rockot, "gothic Americanát" és még ki tudja, mi mindent gyúr egészen különleges elegybe. Az együttes tavaly már adott egy nehezen felejthető, súlyos klubkoncertet az A38-on, idén pedig a hajó tetőteraszára tér vissza, egy újabb szuperintenzív fellépés erejéig.

Nehéz együttest mondani, ami jobban megtestesíti az amerikai Közép-Nyugatot, mint a Slim Cessna's Auto Club. A névadó énekes-dalszerző-zenekarvezető Slim Cessna a nyolcvanas évek végén The Denver Gentlemen néven zenélt együtt az A38 Hajón szeptemberben szintén fellépő David Eugene Edwardsszel (azaz a későbbi Wovenhanddel), illetve Jeffrey-Paul Norlanderrel, aki a 16 Horsepowernek is tagja lett egy időre.

A mai napig Denverben alkotó Slim Cessna körül elképesztő mennyiségű zenész fordult meg az utóbbi huszonöt évben. De a zenekar jellegzetes irányvonala változatlan maradt: egészen különleges hangulatú, alternatív countryt, bluest, folk-rockot, "gothic Americanát", sötét okkultuzmust és fénylő szívű kereszténységet, pszichedéliát, puritanizmust, protestantizmust, frontier-romantikát, rock'n'rollt gyúr zseniális elegybe.

A SCAC fantasztikus, magukkal ragadó, nagyrészt saját készítésű hangszereken előadott koncertjei, a kristálytiszta vokálok, a stonerbe hajló gitárhangzással feldúsított akusztikus country (igen!), a himnikus hangvétellel előadott kocsmadalok minden alkalommal egészen különleges hangulatot teremtenek. Akik ott voltak a zenekar tavalyi A38-as koncertjén, már megbizonyosodhattak erről, valamint a tagok elképesztően intenzív színpadi jelenlétéről - másoknak pedig itt a tökéletes alkalom, hogy megtapasztalják.

Slim Cessna's Auto Club @ A38 Hajó jegyelővétel >>>

 

Sajtóanyag: A38 Hajó

Kapcsolat

 • Slim Cessna's Auto Club koncert 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Jun 14 20:00
  Vége:
  2017 Jun 14 23:00
  A38 Hajó:
  Budapest ,
  1117 Magyarország ,

Kapcsolódó tartalom