Snowattack 2018 - Már csak 300 hely maradt! Hír

Úgy néz ki évről évre egyre inkább érdemes résen lenni a Snowattack jelentkezéssel, ugyanis a francia Les Orres lejtőit befoglaló, 2018. január 27. és február 3. közötti fesztiválra már most alig van szabad hely, összesen 300 főnek van még lehetősége, hogy egy ízes, buli és télisport keverékéből álló élménnyel indítsa az évet!

A síelés, a Francia-Alpok és jó társaság mellett azért akad még bőven érv, hogy lecsapjunk a vészesen fogyatkozó helyekre, ugyanis az esti hömpölygésért többek között olyan nevek felelnek majd, mint a Rudimental dj set, Lost Frequencies, Sub Focus dj set, Henry Saiz, a Brains, a Hősök, Soerii & Poolek vagy Metzker Viktória. Ha ez pedig nem lenne elég, a sport és zene mellett egy jó csokor off-program - csak mutatóba pár: szabaduló szoba, bikinis csúszás, big air bag ugrás, hegyre futás, póker, beerpong - is a Snowattack 2018 melletti érvek sorát hizlalja.

Ami pedig az árat illeti, nos, aki kicsit is ismeri a sífesztiválokat, tudja, hogy a 199 €-tól már bezsebelhető szállás és bérlet csomag bizony még mindig a kontinens egyik legjobb deal-je e fronton, szóval nem érdemes hezitálni, az alábbi képre kattintva már biztosíthatjátok is a helyetek a Snowattack 2018-ra! 

-FV-     

Kapcsolódó tartalom