Soviet Soviet koncert a Dürer Kertben 2017.12.11, Dürer Kert, Budapest

soviet_soviet_koncert_2017_durer_fejlec

Az olasz Soviet Soviet 2017. december 11-én vezet el minket az Endelss című albumának zenei világába, bő kézzel osztogatva a 80-as évek darkos new wave hangulatával és az őszinte garázsrock karcosságával átszőtt poszt-punkot a Dürer Kertbe érkezők hallójárataiba!  

A Soviet Soviet 2008-ban alakult az Adria-parti Pesaroban, de már a következő évben sikerült hírnevet szerezniük maréknyi saját kiadású dalaikkal és a folyamatos turnézással, közvetlen és éles előadásmódjukkal, majd több megjelenés után 2013-ban a Felte kiadó becsábította őket egy rendes stúdióba, hogy elkészítsék Fate című lemezüket.

A triót leggyakrabban a Joy Divison vagy a korai The Horrors zenéjéhez szeretik hasonlítani, de új albumuk, az erőteljesebb elektronikával megszórt Endless kapcsán akár a Placebo is eszünkbe juthat.

A tavaly év végén megjelent Endless dalainak nagy részét turné során írták, ezek az élő energiák az új számokban is tetten érhetők, a masszív dob-gitár-basszus vonalhoz pedig szinti hangzás is társult, még atmoszferikusabbá téve sodró zenéjüket. A kritikusok szerint a csapat most találta meg igazi hangját és teljesedett ki a muzsikájuk, aminek december 11-én mi is tanúi lehetünk a Dürer Kertben.

  • Jegyárak: 2000 / 2500 Ft
  • Fellépők: Soviet Soviet, ...
  • Esemény, hírek: Soviet Soviet koncert
  • Szervező: New Beat

 

Soviet Soviet koncert jegyelővétel >>>


Sajtóanyag: New Beat

Kapcsolódó tartalom