sunset_band_logo

Sunset lemezbemutató a Dürer Kertben! Dürer Kert, Budapest

sunset_lemezbemutato_fejlec

A budapesti SUNSET zenekar első nagylemeze március 2-án jelent meg We are Eternity címmel a március HammerWorld magazin mellékleteként. Az album bemutató koncertje sem várat magára sokáig, a rajongók most szombaton este, a Dürer kertben bulizhatják végig a korongon szereplő új dalokat, és természetesen néhány régebbi slágert is. A zenekar a Mirror és a Godknows társaságában mutatja be az új anyagot.

A SUNSET zenekar történetének leghosszabb és leglátványosabb koncertjét ígéri első nagylemezének megjelenése alkalmából most szombaton, a Dürer Kertben, a Room 041-ben. A bandát az underground közönség már régóta ismerheti, hiszen több kislemezük is megjelent, a Szívroham, az Önfogságban, vagy éppen a Spirális hanyatlás című dalok is sok rajongót szereztek nekik. Emellett rendszeresen koncerteznek az országon belül, és a határokon túl is, a nagylemez azonban eddig váratott magára. Most azonban megérkezett, és tíz DIY módon készült dallal örvendezteti meg a közönséget – vagyis a keverésen kívül minden stúdiómunkálat a zenekar tagjainak a keze munkája. Az album már Spotify-on, Deezeren, és Youtube-on is elérhető, így a koncertre érkezők már együtt énekelhetik a dalokat a zenekarral.

„Rettenetesen büszkék vagyunk a lemezre. Minden viszontagság – amiből jutott bőven – ellenére a végeredmény pontosan annyira lett jó, mint amennyi munkát belefektettünk. A lemez címét az első kiadott dalunk szövegéből kölcsönöztük: Mi vagyunk az öröklét. A „Mi” nem a zenekart jelenti, hanem mindenkit körülöttünk, akik inspiráltak, akik befolyással voltak az életünkre, így a zenénkre, szövegeinkre is. Ők voltak a színek, mi az ecset és a We Are Eternity a vászon.” – mondta el Hámori Dávid, a zenekar dobosa.

Az est nyitózenekara a főleg ex-Stylix tagokból verbuválódott Mirror, ők itt mutatják majd be a február végén megjelent kislemezüket, és egyben ez lesz a formáció első, bemutatkozó koncertje is. Őket a nagyjából másfél éve alakult Godknows követi majd, akik érett, néhol grunge-os, mégis modern Growing című ep-jük anyagával érkeznek a Dürer Kertbe, ahova a jegyet elővételben megvásárlók 1 000 forintért, a helyszínen beszerzők pedig 1 500 forintért juthatnak majd be. A koncertről további információk a Facebook-on találhatók, érdemes ott is követni a fejleményeket, mivel bármelyik zenekar előállhat valamilyen last minute nyereményjátékkal a szombati buli előtt…

Jegyek még korlátozott számban kaphatóak a helyszínen és az alábbi linken: 

 

Sunset lemezbemutató koncert jegyelővétel >>>

 

Sunset infók, hírek: 

 

Sajtóanyag: Edge Records

Kapcsolat

 • Esemény ideje:
  Kezdete:
  2017 Mar 18 20:00
  Vége:
  2017 Mar 18 23:00
  Dürer Kert:
  Budapest ,
  Ajtósi Dürer sor 19 ,
  1146 ,

Kapcsolódó tartalom