Volt 2018 - A Limp Bizkit, a Skillet és egy csokor hazai az új adagban! Hír

Egy rossz szavunk nem lehet a Volt Fesztivál 2018-ra, hiszen nem csak az elsők között kezdte el a hazai nagyrendezvények közül a zenekarok bejelentését, de már a második kör fellépőt kapjuk, úgyhogy a holnap induló jegyelővételnél már szó sem lesz zsákbamacskáról, már több mint egy tucatnyi névvel felfegyverkezve ugorhatunk neki az early bird akciónak!

Ami pedig a friss neveket illeti, külföldi frontról a Skillet és a Limp Bizkit, hazai vonalról pedig Ákos, a Tankcsapda, a Quimby, a Punnany Massif, a Wellhello, a Brains és a Szabó Balázs Bandája érkezett az elsőként bejelentett Depeche Mode, Iron Maiden, Hurts, Hollywood Undead és Rudimental dj set ötöse mellé

A rap-rock műfaj egyik legnagyobb klasszikusa, a kirobbanó formában lévő Limp Bizkit a legnagyobb slágereit hozza el 2018-as turnéján Sopronba és érkezik a dallamos gitárzenében utazó Skillet, az Egyesült Államok egyik legismertebb keresztény rockzenekara is.

A legtöbb hazai zenekar 2018-ban is a VOLTon lép fel. A Quimby, a Wellhello, a Brains, a Punnany Massif és a Szabó Balázs Bandája már biztosan jelen lesz Sopronban. A Tankcsapda Lukács Laci 50. születésnapi koncertjével érkezik, Ákos pedig a VOLTon mutatja be új, kétórás show-ját. “A VOLTra régóta visszajárunk, sok emlékezetes pillanat és koncertsiker köt minket a soproni közönséghez, a nagyszínpadhoz” – mesélte Ákos. “A tavaszi, színházi Ákos50 turné után itt adhatjuk az első csörömpölős nagykoncertünket 2018-ban. Újra van mit várnunk, számoljuk vissza a napokat”- tette hozzá.

November 23-án, délben indul a VOLT 60 órás, kedvezményes “early bird” jegyelővétel. A kiemelt jegyirodákban – Budapesten, az Akvárium Klubban és Sopronban, a Liszt Ferenc Kulturális Központban – valamint országszerte számos ponton várják a jegyvásárlókat


-FV-

Kapcsolódó tartalom