Volt 2018 – Jön a Depeche Mode és az Iron Maiden is! Hír

Elképesztően ütős adaggal nyitja a 2018-as bejelentések sorát a Volt Fesztivál, ugyanis az első körben máris két olyan nagyágyút kapott elő a tarsolyból, amivel jelenleg valamennyi hazai és jó pár környéki fesztivált iskoláz: június 26. és június 30. között a Volton a Depeche Mode és az Iron Maiden!

Bár már ez a két név is betonbiztos érv a június vég soproni kiruccanásra, de a volt még pár névvel emelte a tétet, úgyhogy már biztos, hogy a soporoni fesztiválélményt gazdagítja a Hurts, a Hollywood Undead és a Rudimental is! 

Depeche Mode monumentális koncertjével indul 2018. június 26-án a Telekom VOLT Fesztivál. A több mint 30 éves csapat magyar fesztiválon először lép színpadra, de karrierjük során számos alkalommal töltötték már meg a legnagyobb hazai stadionokat és máig a világ egyik legkeresettebb, leghatásosabb zenekaraként jegyzik őket. „Elmondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy minden idők egyik legjobban várt világsztárjával indíthatjuk a következő évet” - mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője. „Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet, a Telekom VOLT Fesztivál az első hazai fesztiválkoncertjük lesz, nagyon sokak örömére. A line-up még korántsem teljes, de az eddigi nevek már garanciát jelenthetnek arra, hogy igazán nagy érdeklődés várható” – tette hozzá a főszervező. 

A 2016-os, teltházas, VOLTos koncert után tér vissza a világ egyik legfontosabb rockzenekara, az Iron Maiden. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretében érkeznek Sopronba. Az azonos nevű mobiljáték és képregény ihlette turnén mind vizuális megjelenésben, mind a dalsorrendet illetően sok meglepetésre számíthatunk. A nemrég megjelent negyedik nagylemezét mutatja be az idehaza is közönségkedvenc HurtsSopronban, de érkezik az állandóan teltházas klubkoncertjeiről is híres, zúzós rockban utazó Hollywood Undead is, a drum’n’bass rajongók pedig a Rudimental DJ szettjére táncolhatnak majd önfeledten. A Petőfi Zenei Díj gálának, a Petőfi Rádió nagyszabású showműsorának hagyományosan 2018-ban is a Telekom VOLT Fesztivál ad otthont, ezúttal az esemény első napján, amikor a Hurts lesz a fő fellépő. 

Ha pedig még ez nem lenne elég, a szervezők 3, 4 és 5 napos bérleteket is piacra dobnak – sorrendben 44990, 29990 és 25990 Ft-os áron - sőt, egy 60 órás early bird jegyakcióval indítják majd az elővételt november 23-án, úgyhogy szerintünk nem is érdemes hezitálni a soproni fesztiválon, aki tehetik biztosítsa be a helyét, mert erős a gyanú egy igen korai teltházra a Volt 2018-ra!

 

 

Kapcsolódó tartalom