ELMARAD! - VR Night-tal búcsúzik a The Champion kiállítás Hír

Hamarosan zár a Millenárison a The Champion – A Bajnok című, első hazai fejlesztésű sport-élmény-expo, az esemény záróakkordjaként azonban még itt láthatjuk és próbálgathatjuk ki a legérdekesebb és leginnovatívabb hazai VR fejlesztők munkáit. VR Night a Millenáris D épületében, április 10-én. 

 

Már alig két hét és zár a Millenárison a The Champion családi élménypark, amire az elmúlt majd’ három hónapban több mint 50 ezer látogató volt kíváncsi. A magyar fejlesztésű élményexpo ezután nemzetközi turnéra indul. Búcsúzóul azonban egy rendkívül izgalmas eseménnyel társul április 10-én. Ekkor és itt tartják ugyanis a hazai virtuális valóság mágusainak nagy találkozóját, a VR Night-ot.

A virtuális valóság éjszakáján a leginnovatívabb és legérdekesebb magyar VR fejlesztők állítanak majd ki, és kipróbálhatja a nagyérdemű, hol tart jelenleg a magyar VR fejlesztői társadalom. Este 9-től folyamatosan szakmai előadásokat tartanak majd fejlesztők és olyan szakemberek, akik a VR iparhoz kapcsolódnak. Aki pedig VR fejlesztő, de nincs kinek dolgoznia, esetleg VR fejlesztőt keres vagy validálna egy ötletet, az a dedikált networking zónánkban ezt megteheti.

A VR Night belépő 3500 Ft The Champion jeggyel kombinálva  pedig 5000 Ft.

 

Sajtóanyag: PressPresso

Kapcsolódó tartalom