Walking Dog Detective - Amikor kalanddá változik a kutyasétáltatás! Cikk

A Walking Dog kutyás közösség legújabb kezdeményezése ötvözi a szabadulós játékokat a kutyasétáltatással, ezáltal egyedülálló élményt nyújt a kutyás élet szerelmeseinek: ez a Walking Dog Detective.

A Walking Dog Detective egy szabadtéri nyomozós játék, melynek célja, hogy a kutyasétáltatást felejthetetlen élménnyé tegye, örömteli perceket szerezve ezzel a gazdiknak és kutyáiknak egyaránt. Egy titkos vacsora rejtélyét kell megoldani, melynek nyomai a Margit-szigetre vezetnek. Egyedülálló játék ez az exit game szerelmeseinek. Akik szeretik a fejtörő, izgalmas, nyomozós játékokat, és mindezt szabadtéren játszanák, akár kutyáik társaságában, akkor ezt pont nekik találták ki! A kilenc állomásból álló játék viszont nemcsak kutyásoknak szól: a szervezők azt mondják, hogy akár kutya nélkül is végigjátszható, és az élmény garantált.

A játék egy erre a célra fejlesztett weboldal segítségével kommunikál a játékossal, tehát okostelefon és mobilnet elengedhetetlen a játék elkezdéséhez, de semmi másra nincs szükség ezeken kívül, csak legyen egy-két szabad óra, kedv, és irány a Margit-sziget, annak is az Árpád-híd felőli része, mivel a játék első állomása ott található. Ha kedvet kaptatok játszani, akkor látogassatok el a walkingdog.hu-ra, ahol minden infót megtaláltok

További részletek: 

 

Sajtóanyag: Walking Dog Detective

Kapcsolódó tartalom