Csak a Mentes Karácsonyi Vásár 2019 Esemény

Hirdetés

Immár 7. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb mentes és tudatos rendezvénye a Csak a Mentes Karácsonyi  Vásár, december 7-én és 8-án a Duna Palotában. Egy rendezvény ahol kizárólag ellenőrzött partnerek vehetnek részt, akik garantálni tudják a mentességeket valóban.

A szeptemberi vásáron több, mint 5000 látogató tisztelte meg rendezvént és a szervezők most is hasonló érdeklődésre számítanak. A rendezvényen több, mint 50 mentes, tudatos kiállító várja felkészülve a vendégeket. A két nap alatt, 22 előadáson vehetnek részt a vendégek.

glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, alapanyagok, kozmetikumok, tisztítószerek, zero waste termékek mellett, worksopokkal és főzőbemutatókkal is készül az esemény.  Érdemes lesz meghallgatni az előadásokat is, hiszen ismert bloggerektől, celebektől és szakavatott emberektől tanulhatunk egész nap. 

Előadók:

Csisztu Zsuzsa, Dr Ketskés Norbert, Dr Hermann Gábor, Kiss Mona, Posta Renáta, Huszár Zsuzsa, Kutasi Kelly, Virágh Barbara, Varga István, Szkiba Zsuzska, Vajda-Nagy Erika, Nagy Réka (Ökoanyu), Föglein András, Szabó Károly, Halász Ildikó, Bánkuti Gabi, Kamila Garsztkowiak, Varga Mariann, Mattheisen Mária, Dr Takács Diána, Kálmán regina, Mamontov Veronika, Horváth Judit

A rendezvény családbarát, a gyerkőcöknek játszósarokkal készülünk, így nyugodtabban lehet majd válogatni a kiállítók termékei között, akik garantálják a magas színvonalat és a minőséget.

Csak a Mentes Karácsonyi Vásár 2019 további részletek >>>

 

Csak a Mentes

 

Kapcsolat