VII. Vegan Food Fest Esemény

Hirdetés

Magyarország első vegán gasztrofesztiválja hetedik rendezvényét ünnepli május 9. és 12. között az Allee melletti sétányon. A négynapos gasztroünnep során hazai és nemzetközi fogások növényi alternatívái mellett a vegán életmódot bemutató és segítő programok várják az érdeklődőket, valamint a Vegan Sunday Market is Budára költözik egy vasárnap erejéig.

A május 2. hétvégéjén megrendezésre kerülő Vegan Food Fest továbbviszi korábbi rendezvényeiről ismert és szeretett koncepciót: növényi ételek és vegán termékek garmadáját sorakoztatja fel a világ számos tájáról. A piaci forgatagban találkozhatunk többek között az indiai Ájervédikus konyhával, a hagyományos magyar fogások növényi alapon nyugvó megfelelőivel, illetve a legnépszerűbb street food ételek is vegán köntöst öltenek.

A kompromisszummentes ízélmény mellett a vegán életmódot bemutató kerekasztal-beszélgetések és előadások várják a látogatókat. Dietetikusok adnak iránymutatást az egészséges növényi étrend összeállításához, vegán sportolók és influencerek számolnak be saját tapasztalataikról, valamint az állatjogi témák mellett a civil szféra képviselői is helyet kapnak.

A fesztivál záróakkordját a vasárnapi Vegan Sunday Market adja. A havonta egyszer megrendezésre kerülő rendezvény ideiglenesen átköltözik a belváros szívéből az Allee melletti sétányra, és elhozza magával a kedvenc kiállítókat. A fesztiválozók szabadon válogathatnak hús-, és sajtpótló termékek, mártogatósok, kenegetősök, péksütemények, desszertek, állatkísérletmentes kozmetikumok vagy épp vegán alapanyagokból készülő táskák között.

Találkozzunk május 9. és 12. között a VII. Vegan Food Festen, az Allee melletti sétányon!

VII. Vegan Food Fest nyitva tartás:

 • Csütörtök 12:00 - 22:00
 • Péntek 10:00-22:00
 • Szombat 10:00-22:00
 • Vasárnap 10:00-22:00

 

További VII. Vegan Food Fest információk >>>

 

Kapcsolat

 • VII. Vegan Food Fest időpont:
  Kezdete:
  2019 May 09 10:00
  Vége:
  2019 May 12 22:00
  Allee melletti sétány:
  Budapest ,
  Kőrösy József u. ,
  1117 ,