Ingyenes Csak a Mentes Szabadtéri Vásár a hétvégén a Rómain! Cikk

Csak a Mentes Szabadtéri Vásár

Hirdetés

2021. június 12-13. között ismét bárki élhet a Csak a Mentes Vásár adta lehetőségekkel. Az idei első Csak a Mentes Szabadtéri Vásáron mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

A rendezvényen kiállítók glutén-, cukor-, laktózmentes alapanyagokat, készételeket, édességeket, natúrkozmetikumokat, tisztítószereket, zero waste termékeket, víztisztítót és minden más olyan mentes terméket kínálnak a nagyközönségnek, amely segítséget jelenthet a mindennapokban.

„Itt a lehetőség, hogy a mentesen élők feltöltsétek a karantén alatt kimerült készleteteket – mondja Herczeg TG Andrea, a Csak a Mentes tulajdonosa. – Már nagyon vártuk, hogy végre megtarthassuk az idei első rendezvényünket. A hagyományainktól eltérően ezúttal nem tavasszal, hanem nyáron találkozhatunk először a közösségünkkel, de jobb későn, mint soha. Végtére is a célunk, hogy mindig segítsünk a mentesen élőknek könnyebbé tenni a mindennapokat.”

A Csak a mentes az ingyenes eseményt a hatályos jogszabályok szerint szervezi betartva minden járványügyi óvintézkedést. A rendezvényen ezért egyszerre 500 fő vehet részt, de védettségi igazolvány nem szükséges, valamint a maszk használata sem kötelező.

További jó hír, hogy a Csak a Mentes Szabadtéri Vásár nemcsak ingyenesen látogatható, hanem gyermek- és kutyabarát rendezvény, ezért egy kellemes családi hétvégébe is nyugodtan beépíthetjük az esemény meglátogatását.

A vásárnak idén a Miamor ételudvar ad otthont a Római parton. Csodás környezet, fantasztikus panoráma és a ragyogó kék Duna várja a rendezvényre kiérkezőket.

Csak a Mentes Szabadtéri Vásár további infók >>>

 

Csak a Mentes

 

Kapcsolódó

Kortárs divatfotó & kelet-európai esztétika a Capa Központban Cikk

Kortárs divatfotó & kelet-európai esztétika a Capa Központban Hogyan tud eredetiséget és őszinteséget csempészni a divatfotók csillogó és menő világába a kelet-európai életérzés? Erre a kérdésre keresi a választ a Capa Központban 2024. június 21. és október 6. között látható, Kelet-európai szépség című kiállítás elsősorban kiváló magyar és kelet-európai foto

Októberben érkezik az első Budapest Garden Party Cikk

Budapest Garden Party 2024 2024. október 4. és október 6. között első alkalommal ad otthont a Városliget a Budapest Garden Party Zenei - Gasztrofesztivál rendezvénynek, ahol koncertek, gasztronómia és családi programok várják a látogatókat. A koncertfellépők között ott lesz a Neoton Família, az Első Emelet, Karácsony János,

Az ország kisüzemi sörfőzdéiben bolyonghatunk hétvégén Cikk

Nyitott Főzdék Napja 2024 Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A kezdeményezés célja, a korábbi évekhez hasonlóan az, hogy egyenesen a sörfőzdékhez vigye a sörszerető, illetve a gasztronómia iránt érdeklődő közönséget. A rendezvényen résztvevő k

Ízkalandozás a ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig Cikk

A ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások. Az MBH Bank Gourmet Fesztivál olyan hazai és világkörüli gasztroutazást