Ingyenes Csak a Mentes Szabadtéri Vásár a hétvégén a Rómain! Cikk

Csak a Mentes Szabadtéri Vásár

Hirdetés

2021. június 12-13. között ismét bárki élhet a Csak a Mentes Vásár adta lehetőségekkel. Az idei első Csak a Mentes Szabadtéri Vásáron mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

A rendezvényen kiállítók glutén-, cukor-, laktózmentes alapanyagokat, készételeket, édességeket, natúrkozmetikumokat, tisztítószereket, zero waste termékeket, víztisztítót és minden más olyan mentes terméket kínálnak a nagyközönségnek, amely segítséget jelenthet a mindennapokban.

„Itt a lehetőség, hogy a mentesen élők feltöltsétek a karantén alatt kimerült készleteteket – mondja Herczeg TG Andrea, a Csak a Mentes tulajdonosa. – Már nagyon vártuk, hogy végre megtarthassuk az idei első rendezvényünket. A hagyományainktól eltérően ezúttal nem tavasszal, hanem nyáron találkozhatunk először a közösségünkkel, de jobb későn, mint soha. Végtére is a célunk, hogy mindig segítsünk a mentesen élőknek könnyebbé tenni a mindennapokat.”

A Csak a mentes az ingyenes eseményt a hatályos jogszabályok szerint szervezi betartva minden járványügyi óvintézkedést. A rendezvényen ezért egyszerre 500 fő vehet részt, de védettségi igazolvány nem szükséges, valamint a maszk használata sem kötelező.

További jó hír, hogy a Csak a Mentes Szabadtéri Vásár nemcsak ingyenesen látogatható, hanem gyermek- és kutyabarát rendezvény, ezért egy kellemes családi hétvégébe is nyugodtan beépíthetjük az esemény meglátogatását.

A vásárnak idén a Miamor ételudvar ad otthont a Római parton. Csodás környezet, fantasztikus panoráma és a ragyogó kék Duna várja a rendezvényre kiérkezőket.

Csak a Mentes Szabadtéri Vásár további infók >>>

 

Csak a Mentes

 

Kapcsolódó

Spanyol-magyar fesztivál búcsúztatja a szeptembert a Palotanegyedben Cikk

Luz Casal A spanyol zene és tánc, a gasztronómia, valamint különleges művészeti és a kulturális élmények kapnak főszerepet szeptember 30-án és október 1-jén a Palotanegyedben. Az esemény fő fellépője Luz Casal, világhírű spanyol énekesnő. A minifesztivállal, amely a Spanyol Nagykövetség és a Cervantes Intéz

Országos kvízjáték is várja a látogatókat a 2. Főzdekocsmák Éjszakáján Cikk

Főzdekocsmák Éjszakája Közös, országos programot szerveznek a magyar sörfőzdékben működő vendéglátóhelyek, azaz taproomok október 7-én. A Főzdekocsmák Éjszakáján a sörfőzdékbe is benézhetnek a látogatók. Együtt népszerűsíti a „taproom kultúrát” több magyarországi sörfőzde saját vendéglátóhelye október 7-én, amikor közö

Augusztus 29-től közel egy hétig 250 féle sör vár a Szabadság téren! Cikk

Belvárosi Sörfesztivál 2023 Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sö

Több mint 250-féle sör egy helyen - 08.29-től rajtol a Belvárosi Sörfesztivál Cikk

Belvárosi Sörfesztivál 2023 Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sö