1000 darab kézműves pizzával kedveskedik a rászorulóknak a CS.A.K Alapítvány és a Pizza D’Oro! Cikk

A Pizza D’Oro április 8. és 12. között 1000 darab kézműves pizzával kedveskedik a rászorulóknak! A jótékonysági akcióval szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne csak karácsonykor adományozzanak, mert akiknek nélkülöznie kell, azok többnyire egész évben éhesek.

Hétfőn délután Nem Április Tréfa címmel tartott sajtótájékoztató szervezője a Csodákért, Alapítványokért, Közösen Alapítvány, mely a Magyarországon működő alapítványok, egyesületek összefogását, működésüket, munkájukat közös és egységes platformon segíti.

Hirdetés

CS.A.K Alapítvány az eseményen részletesen beszámolt egy jövő héten induló projektjükről, melynek keretében több megbízható civil szervezetet tudnak segíteni a Pizza D’Oro által felajánlott 1000 darab pizzával. Sedlák Gergő, a Pizza D'Oro cégtulajdonosa a sajtótájékoztatón kiemelte, Magyarországon az emberek többsége csak karácsonykor gondol a rászorulókra, de ezzel a misszióval úgy gondolja követőkre talál, akik év közben is tudnak segíteni! Mint fogalmazott, most első ízben csinálnak ilyen missziót, mert most talált rá arra a szervezetre, amely felügyeli és szívvel lélekkel végig kíséri az adományának útját!

A Pizza D’ Oro kézműves pizzái megbízható civil szervezetek és a hétköznapi emberek jó szándéka által kerülnek olyan emberekhez, akiknek az éhség a mindennapjaik részévé vált.Sedlák Gergő cégtulajdonos ezzel a misszióval ösztönözni is szeretné azokat a magán személyeket és cégeket, akik megtehetik, hogy a szeretet ünnepén kívül is tegyenek a rászorulókért!

Pintér Ferenc, az V. kerületi Andreas Bistro tulajdonosa ismertette,hogy a Pizza D’Oro által felajánlott pizzákat a 8-12-ei napokon 17 óra és 21 óra között fogyasztó vendégek ajándékba kapják, amit saját belátásuk szerint adhatnak oda rászorulónak. Továbbá bárki „befizetheti” a környezetében rászoruló személyt, családot , mindösszesen a saját neve és a rászoruló neve szükséges. A befizetett összeggel a CS.A.K Alapítvány munkáját segítik, a pizzát a Pizza D’ Oro biztosítja. A rászoruló személyesen veheti át a frissen kisütött pizzát az egyeztetett időpontban.

A CS.A.K Alapítvány létrehozója s egyben elnöke Pálfalvi Petra, elmondta, hogy A Pizza D’ ORO pizzái a megbízható Velencei – Tó környéki Nagycsaládosokért alapítvány több mint 250 nagycsaládoshoz is eljut. Fontos számára, hogy a cég tulajdonosok bizalmát visszaépítse a társadalmi szerepvállalás terén, és a cég működésének része legyen a felelős társadalmi szerepvállalás, ezzel példát mutat és értéket teremt a vállalati szférában!

 

Pizza D’Oro

Kapcsolódó

Tedd ki a polcra életed koncertjét, és támogasd a daganatos gyermekek kezelését! Cikk

Bin There árverés tételek Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára igazi kincs. Kopott pengetők, szakadt gitárhúrok, széttört dobverők, lezúzott mikrofonok, berepedt cintányérok, rongyos setlistek, vagy éneke

A Siklósi Örs Alapítványnak gyűjtenek baráti fesztivállal a Dürerben Cikk

BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál Szülinapi kívánságnak indult baráti összejövetelből lett minifesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürer Kertben szeptember 16-án kiváló underground zenekarokkal és a kertszínpadon ingyenes Aurevoir. koncerttel a BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál keretében.  Vannak emberek, akikn

Rászorulóknak készítettek szendvicseket a FISH! zenészei és rajongói Cikk

Fish!  - jótékonysági szendvics készítés A kánikula beálltával még több vitaminforrásra van szükségük az utcán, otthonokban, melegedőkben élő embereknek. A Budapest Bike Maffia már régóta készít és szállít ki szendvicseket rászorulóknak. Ezekben a forró napokban a FISH! zenekar tagjai és rajongói is beszálltak segíteni. A civil szervezet

Szigetelő Fesztivál - jótékonysági koncert a gödöllői Trafo megsegítésére Cikk

Szigetelő Fesztivál  - Trafo Club Szigetelő Fesztivál néven jótékonysági koncert lesz május 28-án a gödöllői Trafo Clubban.  A nap folyamán 11 magyar hardcore/punk zenekar fog fellépni, hogy a teljes bevétellel segítsék a bajba jutott szórakozóhelyet. A befolyó összegből a hely tetőszigetelését fogják megcsinálni. A gödöllői Traf