BalatonKörDeszka: deszkázd körbe a magyar tengert és támogasd a zeneipart! Esemény

BalatonKörDeszka 2020

Hirdetés

Mi a közös abban, hogy az emberek az életüket a zenének szentelik és abban, hogy emberek körbedeszkázzák a Balatont? Mindkettő őrültség és mindkettő szenvedély. Mi most a deszkázás szenvedélyével szeretnénk segíteni életben tartani a zenét és megelőzni hogy zenészek, szakemberek hagyják maguk mögött a szakmájukat és a zene iránti szenvedélyüket.

Horváth Renátó, az eastaste.net ügynökség, BalconyTV Budapest alapítója a jelenleg viharvert zeneipari szereplőket szeretné támogatni a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül, a Nagyon Balaton közreműködésével, mégpedig úgy, hogy egy sporteseményre, a Balaton körbe-gördeszkázására invitálja a támogatókat.

A projekt megvalósításához és a cél eléréséhez az kell, hogy minél több ember deszkázza körbe teljes kerületén, vagy legalább egy szakaszon a Balatont és támogassa mind anyagilag mind a sport teljesítményével a magyar zene sokszínűségét és a tehetségek pályaelhagyásának megelőzését.

FONTOS: ha te is jössz velünk deszkázni, azt saját felelősségedre teszed. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a csatlakozók testi épségéért. Védőfelszerelést - bukósisakot, térd- és könyökvédőt, megfelelő öltözetet - viselj!

BalatonKörDeszka 2020 nevezés >>>

 

BalatonKörDeszka

Kapcsolat