BalatonKörDeszka: deszkázd körbe a magyar tengert és támogasd a zeneipart! Esemény

BalatonKörDeszka 2020

Hirdetés

Mi a közös abban, hogy az emberek az életüket a zenének szentelik és abban, hogy emberek körbedeszkázzák a Balatont? Mindkettő őrültség és mindkettő szenvedély. Mi most a deszkázás szenvedélyével szeretnénk segíteni életben tartani a zenét és megelőzni hogy zenészek, szakemberek hagyják maguk mögött a szakmájukat és a zene iránti szenvedélyüket.

Horváth Renátó, az eastaste.net ügynökség, BalconyTV Budapest alapítója a jelenleg viharvert zeneipari szereplőket szeretné támogatni a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül, a Nagyon Balaton közreműködésével, mégpedig úgy, hogy egy sporteseményre, a Balaton körbe-gördeszkázására invitálja a támogatókat.

A projekt megvalósításához és a cél eléréséhez az kell, hogy minél több ember deszkázza körbe teljes kerületén, vagy legalább egy szakaszon a Balatont és támogassa mind anyagilag mind a sport teljesítményével a magyar zene sokszínűségét és a tehetségek pályaelhagyásának megelőzését.

FONTOS: ha te is jössz velünk deszkázni, azt saját felelősségedre teszed. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a csatlakozók testi épségéért. Védőfelszerelést - bukósisakot, térd- és könyökvédőt, megfelelő öltözetet - viselj!

BalatonKörDeszka 2020 nevezés >>>

 

BalatonKörDeszka

Kapcsolat

Kapcsolódó

Harley-Davidson European 120th Anniversary Esemény

Harley-Davidson European 120th Anniversary dátum

2023 Jun 22
A Harley-Davidson Magyarországon ünnepel: a legendás brand Budapesten tartja a Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival-t! A rengeteg programot, többek között a legújabb modellek bemutatását is magában foglaló monstre esemény a Puskás Aréna Parkot lakja majd be 2023. június 22. és júniu

Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál (NAAF) 2023 Esemény

NAAF 2023 dátum

2023 Aug 10
A jubileumi XX. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra 2023-ban kerül sor, várhatóan augusztus 10-13. között, egy új helyszínen, amely még több lehetőséget rejt. Szeretnénk ezt az évfordulót Veletek közösen, méltó módon megünnepelni! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!  

Belvárosi Sörfesztivál 2023 Esemény

Belvárosi Sörfesztivál 2023 dátum

2023 Aug 29
A Belvárosi Sörfesztivál vitán felül igazi budapesti nyárzáró hagyománnyá érett, és a 7. kiadás ismét odaáll a szezon végére, és augusztus 29. között és szeptember 3. között újra lehozza az ország egyik leghangulatosabb őszindítását. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is több, mint 250 féle sörrel,