WAMP Design Vásár– Mutasd magad Esemény

Február 25-én, a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet.  A már ismert designerek munkái mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti.

Hirdetés

 

Stílus-, smink és hajtanácsadás, idei öltözködési trendek Lakatos Márktól

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehetnek részt a programra regisztrált látogatók, melyet Gyulai Natália a Nati 100%Pure Idea divattervezője, és Zsurki Teodóra, a Konsanszky divatmárka stylistja vezetnek a Mod’Art Hungary hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A stylistok a WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlanak, a vásáron berendezett nyílt showroomban, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől.

A megfelelő öltözék kiválasztása után, smink és hajformázási ötletekkel is várjuk a látogatókat. A profi smink elkészítésében a NYX Professional Makeup Hungary sminkesei, a megfelelő frizura kiválasztásában pedig a L’oréal Magyarország fodrászai állnak rendelkezésre. Az eredmény végül fotófal előtt örökíthető meg.

A vásáron az Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákvállalkozásai is részt vesznek, összesen 5 diákcég mutatja be a nagyközönség előtt saját tervezésű és kivitelezésű termékeit. Idén a diákok is elsősorban a design és divat területére fókuszáltak márkáikkal, praktikus, multifunkcionális táskák, öltözék, kiegészítők szerepelnek a diákok munkái között.

Ha már stílusfrissítés, ezúttal arra is lesz lehetőség, hogy a látogatók egészen új szerepekben is kipróbálják magukat. Az Átváltozó Egyesület standjánál az egyesület korábbi előadásaiban és programjaiban használt, képzőművészek által tervezett jelmezeket próbálhattok fel, és különböző karakterek bőrébe bújhattok.

Új tervezők

A rengeteg program mellett több új tervező is bemutatkozik: először szerepel a WAMP-on a nemzetközileg is elismert divattervező Konsanszky Dóra, aki ez eddigi kollekcióiból készült válogatással debütál a WAMP-on. Az AGNESKOVACS prémium bőrtáskákkal, Király Fanni exkluzív ékszerekkel, az ESZKA pedig vadonatúj tavaszi kollekciójával készül az idei első vásárra.

A Hónap tervezője februárban Juhász Dóra táskatervező

Szupervagány unisex hátizsákok, mindennapos viseletre szánt váll- és oldaltáskák, esti alkalmakhoz is tökéletes borítéktáskák, férfiaknak szánt darabok, mindent elnyelő utazótáskák, s megannyi apró, ám annál vonzóbb kiegészítő alkotja a Juhaszdora „táska univerzumát”. A tervező sok-sok társától eltérően nem a fast fashion diktálta mintát követi, nem szezononként megújuló kollekciókban gondolkodik. Egy-egy fazon évekig szerepel nála a palettán, amely a vásárlói visszajelzések tükrében folyamatosan alakul, kisebb-nagyobb változtatásokat követően nyeri csak el végleges formáját. A táskák a vásáron berendezett showroomban egy-egy szett részeként is felpróbálhatóak, Dóra standjánál pedig rengeteg típus közül válogathatnak a látogatók.

Megújult gasztroszekció – vegán, húsevő, édes

Érdemes éhesen érkezik, mivel minden eddiginél több helyben fogyasztható finomsággal készül a gasztronómiai szekció. Lakatos Márk Hold utcai piacon található bisztrója, a Lakatos Műhely isteni kolbászokkal és vegetáriánus ínyencséggel készül. A Magyar Streetfood Egyesület színeiben pedig több igényes streetfood szolgáltató biztosít széles választékban finomságokat, a vegán ételektől kezdve az édességekig.

A látogatók részére a  kalaPP Művek ipari stílusú, ám finom kivitelezésű, kényelmes bútoraiból rendezünk be lounge részt. A márka munkatársai a helyszínen is ott lesznek és a raklap bútorokkal kapcsolatban szívesen segítenek az érdeklődőknek.

A stílus-, smink- és hajtanácsadás a WAMP látogatói számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szolgáltatások mindegyike maximum 15 percet vesz igénybe, regisztrálni a helyszínen, hostesseinknél lehetséges.

  • Jegyár: 500 Ft, amely levásárolható

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolat

Kapcsolódó

piac_ejszakaja_2018_fejlec

Piac Éjszakája 2018 Esemény

Piac Éjszakája 2018 időpont

2018 Jun 21
Egy estére megnyílik a Budapesti Nagybani Piac kapuja az érdeklődők előtt is. Tavaly percek alatt telt be a regisztráció a Piac Éjszakájára, így idén megduplázzák a helyeket a vezetett sétákra. 2018. június 20-án este bárki megismerheti, hogyan kerül az asztalunkra a friss gyümölcs és zöldség, és ol

everness_2018_fejlec
everness_2018_logo

Everness Fesztivál 2018 Esemény

Everness Fesztivál 2018 időpont

2018 Jun 21
Idén hatodik alkalommal várja a feltöltődni vágyókat az ország legnagyobb spirituális életmódfesztiváljára, az Everness. A június 20. és június 25. közötti, balati melletti rendezvény programja színesebb mint valaha, 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják egymást, emellett pedig számta

jade_spirit_2018_fejlec
jade_spirit_2018_logo

Jade Spirit Fesztivál 2018 Esemény

Jade Spirit Fesztivál 2018 időpont

2018 Jul 13
A legforróbb évszak elsősorban a nagy zenei fesztiválok ideje, ahol a hazai és világsztárok fergeteges előadásai, valamint a barátokkal való tombolás kapják a főszerepet. Ha szeretnél új színt vinni a nyárba, ha a pörgős koncertek mellé némi lazulást és testmozgást is beiktatnál, akkor semmiképp ne