2025-ben változatosabb lesz a Sziget, mint valaha Hír

Sziget Fesztivál 2025

Hirdetés

Megérkeztek az első hírek a 2025-ös Szigetről, amire október 28-tól indul is egy kedvezményes jegyakció. A szervezők szerint a fesztivál változatosabb lesz, mint valaha, az például már kiderült, hogy új értelmet kap majd a fesztivál éjszakai élete. Hamarosan érkeznek az első nevek is, addig pedig elkészült egy hangulatvideó az idei buliról:

„Míg az európai fesztiválpiacon átlagban 5-10%-os jegyáremelés figyelhető meg, a Sziget arra törekszik, hogy megtartsa pozícióját a legjobb ár/érték arányú fesztiválok élbolyában”

– nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Azért, hogy még vonzóbb legyen a Sziget a látogatók körében, egyrészt a programok terén ígérnek - a sokszínűséget fokozva – frissítést, de számos kedvezménnyel is előállnak.

„Túl vagyunk már egy “Szuper Early Bird” akción, október végén pedig indul az “Early Bird + Szitizen Limited Kit” akciónk, miszerint az első 48 órában a kedvezményes jegy mellé egyedi csomaggal lepjük meg a vásárlókat, benne nagyon menő, környezetbarát, upcycling ajándékokkal. Emellett természetesen elérhető lesz a Diákjegy, valamint az U21 bérlet, a 21 éves és annál fiatalabb korosztálynak” – mondta a főszervező.

A programok terén is számíthatunk friss elemekre, az első hírek szerint például nagyobb figyelmet fordítanak a szervezők a Sziget éjszakai életére.

„A Sziget alapvetően 0-24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot” – mondta Kádár.  „Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait, jövőre a látogatókat már egy olyan “éjszakai negyed” is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet”

– tette hozzá a főszervező, aki arról is beszámolt, hogy hamarosan érkeznek az első nevek, és egyéb programokból is kapunk már ízelítőt.

Aki tehát le akar csapni a kedvezményes jegyekre, figyelje a Sziget weboldalát, ahol október 28-án startol az Early Bird jegyakció, az első 48 órában exkluzív ajándékcsomaggal bővítve.

Sziget 2025 infók >>>

 

Sziget Fesztivál

Kapcsolódó

A METZ első magyarországi koncertje az utolsó is lesz Hír

Fotó: METZ A 2007 óta aktív kanadai zaj-rock punk trió november 10-én először játszik Magyarországon, most pedig kiderült, hogy a csapat Turbinabeli bulija sajnos egyben az utolsó is lesz, a zenekar ugyanis bejelentette, hogy jelenlegi Up On Gravity Hill című lemezük turnéja az utolsó lesz. A METZ Facebook

Megérkezett a Budapest Park WINTERFEST line-upja! Hír

Megérkezett a Budapest Park WINTERFEST line-upja! A Budapest Park a tizenharmadik évadban is sok újdonsággal rukkolt elő. A nyári szezon zárásával is folytatja innovációit. Nemrég jelentették be, hogy december 20-án és 21-én első alkalommal rendeznek fesztivált Budapest Park WINTERFEST néven, az MVM Dome-ban. A jövő évi nyitás dátuma: április 24.

Budapest Park Winterfest 2024 - Decemberben jön a Park kétnapos téli fesztiválja! Hír

Budapest Park Winterfest 2024 A főváros egyik kedvenc szabadtéri szórakozóhelye mostantól nem csak nyáron kínál felejthetetlen élményeket, kiváló koncerteket és igazi “parkos” hangulatot. December 20-án és 21-én első alkalommal rendezik meg a Budapest Park WINTERFEST nevű, kétnapos eseményt az MVM Dome-ban, amelyre olyan soksz

Az Iron Maiden duplázik Budapesten! Hír

Iron Maiden dupla koncert 2025 Budapest A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az IRON MAIDEN egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett május 27-i, turnéindító koncert mellett május 28-án is láthatjuk a Budapest Arénában az IRON MAIDEN jubileumi koncertjét. A turné első szakaszán – a budapesti kon