ELMARAD - Alterába Fesztivál 2020: Quimby, 30y, Bagossy Brothers Company, Road, ... Esemény

Alterába Fesztivál 2020

Hirdetés

Az Alterába Fesztivál 2020-ban sajnos nem kerül megrendezésre, a rendezvény következő kiadása 2021. július 13. és július 17. között lakja majd be a Rába szabadidőcentrumot. A szervezők hivatalos közleménye:

Amint már tudjátok és jeleztük is, idén sajnos nem tudjuk megtartani a 11. Alterába Fesztivált. Egyúttal jeleznénk minden augusztus 15-ig elmaradt fesztiválnak együttérzésünket és kitartást kívánunk nekik, akik meg tudják tartani, azoknak hatalmas drukkolással segítünk lélekben, hogy sikeresek legyenek!

Úgy érezzük, akkor vagyunk tisztességesek, ha a már az alapból augusztus 15. utánra tervezett fesztiválokra, nem szervezünk rá, tudjuk, hogy az nem túl korrekt.

Hosszas mérlegelés és hatalmas munka árán, de sikerült a rendezvényt áthelyezni egy másik dátumra, ami 2021. július 13-17!

Köszönet ezért minden menedzsernek, zenésznek, akik rugalmasságukkal segítették, hogy ez megvalósulhasson ebben a formában. Le a kalappal előttük!

Így a 11. Alterába Fesztivál 2021-ben lesz!

Amint látjátok, még a napok is ugyanazok, az idősávok is, így ha már megvan a jegyed rá kedvezményesen, akár bérleted, érdemes megtartani, és felhasználni ott, mert olcsóbb jövőre biztos nem lesz!

A honlapunkon (http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet ) részleteiben is megtalálhatjátok az új dátumokat, a fellépőkkel.

Egy változás van, a 2021. július 14-i napon, a Follow the Flow helyett az Anna and the Barbies lép színpadra!

Rengeteg munkánk van az idei fesztiválban, ami most kárba vész, szponzoraink 60%-át elveszítettük, most hatalmas kihívás lesz, hogy ezt megoldjuk, de megoldjuk! Gigantikus köszönet azoknak a szponzorainknak, akik már elküldték támogatásukat és annak felhasználását az eddigi költségeinkre engedték fordítani! Respekt!

Azt sajnáljuk, hogy néhány zenekar idén jubilált volna, készültünk szokásainkhoz híven meglepetéssel, de pótoljuk jövőre velük / veletek!

Amiben még szeretnénk korrektek lenni, hogy a felajánlott tiszteletjegyek is érvényesek lesznek jövőre, hiszen nagy többségét jótékony célra ajánlottuk fel!

Rolikát pusziljuk és egy év türelmet kérünk, mivel idén is meglepett volna benneteket egy kis műsorával, ezt is jövőre pótoljuk, jó egészséget addig is!

Ugyanígy az általunk támogatott fogyatékkal élő és rászoruló barátaink is számíthatnak ránk a 2021-es fesztiválon is!

Arról, most nem kívánunk beszélni, hogy anyagilag mennyire érinti a fesztivált negatívan, mert rajtatok / rajtunk kívül álló okok miatt van, nem szeretnénk panaszkodni, megyünk előre és fenntartjuk az Alterába Fesztivált bármi áron!

Mivel Ti, a jegyvásárlók vagytok a legnagyobb támogatóink, így a Ti érdekeitek vannak az első helyen, mint mindig!

Idén, illetve már tavaly decemberben rekord számú jegyet vásároltatok, az eddigi fesztiválokhoz képest, ezzel igazoltátok a zenekari összeállítás sikerességét, ami számunkra nagyon fontos!

Amennyiben megtehetitek és anyagilag nem érint benneteket túlzottan, hálásan megköszönjük, ha jövőre használjátok fel a belépőket és nem váltjátok vissza, nem is gondolnátok, hogy ez nekünk mekkora segítség!

Az idei fesztiválra megvásárolt belépők és bérletek érvényesek a 2021-es fesztiválra!

Aki vissza szeretné váltani, MINDENKINEK visszatérítjük a tixa.hu oldalon keresztül, erről hamarosan kitesszük a részleteket, a technikai megoldások most zajlanak! A tixa.hu mint mindig, most is megbízható és biztonságos partner!

Szervezés alatt van egy két napos szilveszteri, csarnokos buli, ahol felhasználhatjátok a belépőket, ennek részleteit próbáljuk még a jegyvisszaváltás előtt közölni, hogy tudjatok mérlegelni!

Nagyon kérjük, hogy külön-külön ne írjatok, mert csak egy sablont tudunk addig válaszban küldeni, amíg nem kapjuk meg mi is a konkrétumokat!

Számítunk rátok a jövőben is, szeretettel gondolunk minden Alterábásra! 

 

Kapcsolat

Kowalsky meg a Vega, Vad Fruttik, Quimby, Bagossy Brothers Company, Follow the Flow, 30Y, Ossian, ROAD, Leander Kills, Belga, Supernem, Lóci játszik, Esti Kornél, Konyha, Müller Péter Sziámi AndFriends, Pál Utcai Fiúk, Zaporozsec, Ricsárdgír, Firkin, Mátyás Attila Band,  Rudán Joe, Üllői Úti Fuck, Phoenix Rt., Mokka Tribute Band, Samas, Save Ass, Combcsont, ...

 

Alterába 2020 részletes program >>>

 

Alterába Fesztivál 2020 jegyárak:

  • 5napos bérlet: 
  • 4napos bérlet: 
  • napijegy: 

 

Alterába Fesztivál 2020 jegyelővétel >>>

Kapcsolódó

UH Fest 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Az UH Fest eddig sem arról volt híres, hogy bármiféle vélt vagy valós műfaji korlát akadályt jelentene neki, és ez 2021-ben sem lesz másképp! A rendezvény ezúttal is megmutatja, hogy akad hely az underground sűrűjében halászó, konvencionális zenéken és a beszűkült gondolkozáson bátran túllépő fesz

Alpárfeszt 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Tudod van az a baromi jó kis baráti fesztivál ott Tiszaalpáron, az az Alpárfeszt? Na, szóval a rendezvény 2021-ben is összetoboroz egy rakás underground bandát, baromi jó hangulatot, és az egészet ráadásul a lehető legkörnyezetbarátabb módon, ami miatt meg pláne nagyon bírni fogod!  Az elkerülhet

Double Rise Fesztivál 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Egy év teljesen érthető késéssel, de megérkezett első jubileumához a torockói Double Rise Fesztivál, ugyanis 2021-ban az ötödik kiadását ünnepli majd a kontinens egyik legszebb helyszínét belakó rendezvény! A fesztivál a megszokott július eleji időpontban nyújtózik majd el a rendezvénynaptárunkba

RockFeszt 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Végül 2021-ben érkezik a mérföldkövéhez a dunaszerdaihelyi Rockfeszt, ugyanis az elsősorban magyar rocknak dedikált szlovák fesztivál 15. életévét tölti majd be az új évtized első évében! A rendezvény a már megszokott nyárvégi időpontban, azaz augusztus közepén tölti majd meg rockzenével a sikabo