Campus Fesztivál 2021 hivatalos közlemény a beléptetés kapcsán Cikk

Campus Fesztivál 2021  beléptetés

Hirdetés

Két éve nem volt Magyarországon nagy könnyűzenei esemény, éppen ezért is különleges, hogy a debreceni Nagyerdőn tegnap 14 órától megnyitotta kapuit az ország egyik legnépszerűbb nyári rendezvénye a Campus Fesztivál.

Már a nyitónapot  is hatalmas érdeklődés kísérte, a látogatók kizárólag védettségi igazolvánnyal léphettek be a rendezvény területére. A beléptetésre az utóbbi négy évvel megegyező beeresztő kapacitással készültek a szervezők, de miután egyszerre több ezer ember érkezett meg, szinte egyazon időpontban, ez fennakadást okozott a bejutásban, a várakozási idő jelentősen megnőtt.

A Campus Fesztivál szervezői – a kialakult beléptetési problémák miatt – az alábbi közleményt adták ki, részletesen ismertetve az okokat.

• Az utóbbi négy évvel megegyező beeresztő kapacitással és személyzettel készültünk, annak ellenére, hogy a pandémiás helyzet miatt 30%-kal kevesebb belépő kelt el elővételben.
  • A pénztárak 14 órától már kinyitottak, a látogatók döntő többsége (83%) azonban – a korábbi érkezési szokásoktól eltérően – 18 óra után, egyszerre érkezett.
  • A védettségi igazolványok ellenőrzésének szigorából nem engedhetünk.
  • Sokan próbálkoztak a tavaly elmaradt fesztivál után visszaváltott, de papíralapon megmaradt – már érvénytelen – belépőkkel, ezzel jelentősen feltartva a sorokat.
  • A szerdai napra megvásárolt, de be nem váltott napijegyek érvényesek a fesztivál bármely napjára, illetve július 31-ig visszaválthatók az info@campusfesztival.hu e-mail címre írt levéllel (tárgy: jegyvisszaváltás).

Mindent megteszünk, hogy a bérletesek rohama után a következő napokban a beléptetés gördülékenyebb legyen, egyúttal kérjük, hogy a karszalagok átvétele kapcsán érkezzenek korábban a fesztiválozók, használják ki a pénztárak hosszú nyitvatartási idejét.

Campus Fesztivál 2021 részletes program >>>

Campus Fesztivál