Eddigi formájában megszűnik a nyírbátori DeathCrew Fesztivál! Hír

Sajnos egy remek underground rendezvény köszön el a hazai közönségtől, ugyanis 2019-ben az eddigi formájában már nem kerül megrendezésre a nyírbátori DeathCrew Fesztivál! A szervezők közleménye a döntés kapcsán:

Egy ideje csendben vagyunk, aminek sajnos oka van. Át kellett gondolnunk, hogy mi legyen a DeathCrew fesztivál sorsa és arra jutottunk, hogy az eddig megszokott formában a fesztivált nem folytatjuk.

Hirdetés

A kevés érdeklődő, a fogyatkozó szervezőcsapat, a személyes terveink és egyéb problémák mind oda vezettek, hogy egyre nehezebbé vált egy ekkora fesztivál szervezése (munka, család stb. mellett). A belefektetett energia és lelkesedés, egyre kevésbé volt kifizetődő az elmúlt években, ezért úgy látjuk, hogy nincs már értelme és létjogosultsága egy ilyen bulinak ezen a környéken.

Viszont! Teljesen nem akarjuk, hogy megszűnjön a fesztivál, ezért tervezünk egy 1 napos nyárzáró bulit, 4-5 zenekarral, kisebb helyszínen. Erről bővebben később tájékoztatunk benneteket.

Találkoz(z)unk a koncerteken!

A DeathCrew fesztivál szervezői

 

Köszönjük a csapatnak az elmúlt évek munkáját!

Kapcsolódó

Duff McKagan: nyár végétől Európa-turné Hír

Már erősen sejthető volt, de immár hivatalos: nyár végén és ősz elején Európa-turnét nyom majd Duff McKagan! Duff McKagan-t valószínűleg nem kell bemutatni a rockzene rajongóknak, hiszen a  Guns N’ Roses basszusgitárosa már szólóban is megannyi alkalommal bizonyította, hogy mestere a zenélésnek.

B My Lake 2019: Chris Liebing, Julian Jeweil, Rødhåd és a Boston 168 is érkezik Hír

Kapott egy újabb töltést a B My Lake 2019 fellépősora, ezzel a harmadik bejelentéssel pedig szépen kezd is körvonalazódni a zamárdi fesztivál derékhada! Tehát az eddigi, többek között olyan fellépőkkel fémjelzett lista, mint Sven Väth, Adam Beyer, Stephan Bodzin, Amelie Lens vagy a Tale Of Us mel

Kolorádó 2019: sok friss név, közel teljes fellépősor! Hír

Gyakorlatilag kikerekedett a Kolorádó Fesztivál 2019 programja! Bár még több mint két hónap van a nagykovácsi erdőt belakó eseményig, a szervezők már közel teljes névsort passzintottak a június 19. és június 22. közötti rendezvényhez!   A friss lajstromból külön figyelmet érdemel a tavalyi Kolorá

Sziget 2019: megérkeztek a Volt Színpad nevei! Hír

Sziget 2019 diákjegyek >>> A Sziget Fesztivál már jó ideje egy erős nemzetközi rendezvény, de természetesen mindig is lesz otthona a magyar zenének is a Hajógyárin, ezt a helyet pedig Volt Színpadnak hívjuk! A helyszín az előző évekhez hasonlóan idén is merít egyet a magyar zenei életbő