Adománnyal segít az EFOTT a Szent László és Szent István Kórháznak Hír

Hirdetés

Egy nagyon korrekt és követendő gesztust tett az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Dél-pesti Centrumkórház munkájának a segítésére, és felajánlott 1 000 000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A fesztivál egyébként nem csak e gesztussal mutat példát, hanem erre ösztönöz mindazokat, akiknek szintén van lehetősége adni, ezekben az időkben tényleg bármekkora összeg nagy segítség. Alább a fesztivál közleménye:

"Az elmúlt napok során sokat gondolkoztunk, hogy azon felül, hogy teljes csapatunk szigorúan otthonról látja el feladatait, miként tudjuk még segíteni az orvosok és ápolók munkáját, akik nap, mint nap a saját életüket kockáztatják a betegekért, értünk, értetek?

Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára, mivel jelenleg ez a kórház felel elsősorban a koronavírussal fertőzött betegek ellátásáért.

A kórházzal és alapítványával egyeztetve a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

Az Alapítványnak a legkisebb összeg is hatalmas segítség az előttük álló időszakban, ezért kérünk titeket, ha tehetitek álljunk melléjük minél többen, mert nincs olyan összeg, ami ne segítene!

  • Kedvezményezett neve: Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány

  • Bankszámlaszám: 11705008-29919907

  • Közlemény (opcionális, így követhetjük az összefogás mértékét): segítsünk együtt"

 

- fv -

Kapcsolódó

Fizetős digitális fesztivált tart 2020-ban a Tomorrowland! Hír

Tomorrowland Around the World 2020 Az talán önmagában már nem akkora hír, hogy digitális fesztivált tart a Tomorrowland, hiszen gombamód szaporodnak hasonló események, de az már jóval izgalmasabb, hogy a gigászi elektronikus rendezvény nem csak sima live stream sorozatot hoz össze, hanem a legmodernebb 3D-s technológiával spékelt,

Elmarad az Electric Castle 2020 - itt a jövő évi időpont! Hír

Electric Castle 2021 Idén júliusban rendezték volna a 8. Electric Castle fesztivált - Kolozsvár mellett a történelmi jelentőségű Bánffy Kastélyban-, de a járványügyi helyzetre való tekintettel jövő évre halasztják. Az új dátum: 2021. július 14-18. Bár a román miniszterelnök, Ludovic Orban a múlt héten bejelentette a

Fekete Zaj 2020: lesz idén is fesztivál, de csak hazai előadókkal! Hír

Fekete Zaj Fesztivál 2020 Bár már javában a lazítások idejét éljük, sajnos a nemzetközi turnék indulására még várni kell, ennek jegyében döntött úgy a Fekete Zaj Fesztivál csapata – egy átfogó rajongói felmérést követően – hogy idén csak hazai fellépők dallamai és ütemei csendülnek fel Sástón augusztus 19. és 23. között.

EXIT 2020: a szerb elnök kéri, hogy ne maradjon el idén a fesztivál Hír

Exit Festival hangulat Az egészségügyi helyzet javulása nem csak a rendezvényszervezőket, de a felelős döntéshozókat is optimizmusra sarkallja, olyannyira, hogy maga a szerb  miniszterelnök, Ana Brnabic is arra kéri az EXIT Fesztivál szervezőit, hogy idén se marad-jon el a világhírű rendezvény. Bár a többi hasonló méret