Adománnyal segít az EFOTT a Szent László és Szent István Kórháznak Hír

Hirdetés

Egy nagyon korrekt és követendő gesztust tett az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Dél-pesti Centrumkórház munkájának a segítésére, és felajánlott 1 000 000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A fesztivál egyébként nem csak e gesztussal mutat példát, hanem erre ösztönöz mindazokat, akiknek szintén van lehetősége adni, ezekben az időkben tényleg bármekkora összeg nagy segítség. Alább a fesztivál közleménye:

"Az elmúlt napok során sokat gondolkoztunk, hogy azon felül, hogy teljes csapatunk szigorúan otthonról látja el feladatait, miként tudjuk még segíteni az orvosok és ápolók munkáját, akik nap, mint nap a saját életüket kockáztatják a betegekért, értünk, értetek?

Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára, mivel jelenleg ez a kórház felel elsősorban a koronavírussal fertőzött betegek ellátásáért.

A kórházzal és alapítványával egyeztetve a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

Az Alapítványnak a legkisebb összeg is hatalmas segítség az előttük álló időszakban, ezért kérünk titeket, ha tehetitek álljunk melléjük minél többen, mert nincs olyan összeg, ami ne segítene!

  • Kedvezményezett neve: Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány

  • Bankszámlaszám: 11705008-29919907

  • Közlemény (opcionális, így követhetjük az összefogás mértékét): segítsünk együtt"

 

- fv -

Kapcsolódó

Fekete Zaj 2022: a Godflesh, az Antimatter, az F.O. System és a She Past Away is az első bejelentésben Hír

Fekete Zaj Fesztivál 2022 - első fellépők Távol a város zajától, mégis az ország számos pontjáról könnyen megközelíthető helyen, Mátra-Sástón gyűlik össze évente itthonról és külföldről is az underground mélységeit kedvelő, új zenéket felfedezni vágyó közösség. Jövőre augusztus 17-20. között rendezik meg a Fekete Zaj fesztivált a helyszín

Volt 2022: Muse, The Killers, Bring Me The Horizon, Sum 41, Yungblud, Skillet és a többiek! Hír

Muse - Volt 2022 Bizony, végre itt vannak az első Volt 2022 nevek! A hazai rajongók egyik kedvenc vidéki fesztiválja is újra nyeregbe pattan jövőre, és olyan nevek társaságában indul majd nyárhódító vágtára mint a Muse, a The Killers, a Bring Me The Horizon, a Sum 41, Yungblud, a Skillet, Passenger, SCARLXRD, Borg

Művészetek Völgye 2022: első fellépők és karácsonyi jegyakció Hír

Művészetek Völgye 2022 ünnepi jegyakció Egy játékos videóval, maguk a fellépők találják ki, ki az, akit már biztosan láthatunk jövőre a Művészetek Völgyében a Panoráma Színpadon. A 31. Művészetek Völgye Fesztivál ünnepi videójában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese, Palágyi Máté, a Bohemian B

Sziget 2022: Arctic Monkeys, Dua Lipa, Kings Of Leon, Stromae és még sokan! Hír

Nagyon jó érzés végre újra ezt írni: Sziget fellépők érkeztek! Mert bizony ez a helyzet, ugyanis befutottak a 2022-es, remélhetőleg végre megtartható etap első körös érkezői, köztük olyan nevek, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa, Stromae vagy a Kings Of Leon! Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elm