Adománnyal segít az EFOTT a Szent László és Szent István Kórháznak Hír

Hirdetés

Egy nagyon korrekt és követendő gesztust tett az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Dél-pesti Centrumkórház munkájának a segítésére, és felajánlott 1 000 000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A fesztivál egyébként nem csak e gesztussal mutat példát, hanem erre ösztönöz mindazokat, akiknek szintén van lehetősége adni, ezekben az időkben tényleg bármekkora összeg nagy segítség. Alább a fesztivál közleménye:

"Az elmúlt napok során sokat gondolkoztunk, hogy azon felül, hogy teljes csapatunk szigorúan otthonról látja el feladatait, miként tudjuk még segíteni az orvosok és ápolók munkáját, akik nap, mint nap a saját életüket kockáztatják a betegekért, értünk, értetek?

Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára, mivel jelenleg ez a kórház felel elsősorban a koronavírussal fertőzött betegek ellátásáért.

A kórházzal és alapítványával egyeztetve a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

Az Alapítványnak a legkisebb összeg is hatalmas segítség az előttük álló időszakban, ezért kérünk titeket, ha tehetitek álljunk melléjük minél többen, mert nincs olyan összeg, ami ne segítene!

  • Kedvezményezett neve: Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány

  • Bankszámlaszám: 11705008-29919907

  • Közlemény (opcionális, így követhetjük az összefogás mértékét): segítsünk együtt"

 

- fv -

Kapcsolódó

EXIT 2020: a szerb elnök kéri, hogy ne maradjon el idén a fesztivál Hír

Exit Festival hangulat Az egészségügyi helyzet javulása nem csak a rendezvényszervezőket, de a felelős döntéshozókat is optimizmusra sarkallja, olyannyira, hogy maga a szerb  miniszterelnök, Ana Brnabic is arra kéri az EXIT Fesztivál szervezőit, hogy idén se marad-jon el a világhírű rendezvény. Bár a többi hasonló méret

EFOTT 2020: Flo Rida augusztus végére is visszaigazolta a fesztivált Hír

Flo Rida - EFOTT 2020 Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus

Paloznaki Jazzpiknik 2020: Mario Biondi és a jazz-legenda Randy Brecker is érkezik! Hír

Randy Brecker Újabb fellépőket jelentettek be a Paloznaki Jazzpiknik szervezői, amelyet idén új időpontban, augusztus 20-22. között rendeznek meg. A festői szépségű Balaton-felvidéken, augusztus 20-án, a Magyar Jazz Napját ünnepeli a Jazzpiknik a Magyar Jazz Szövetséggel közös szervezésben. A jeles alkalomból a

Rammstein: megérkeztek a 2021-es turnédátumok Hír

Rammstein turné 2021 Európa Ahogy megannyi zenekar, a Rammstein is sajnos kaszálni kényszerült a 2020-ra tervezett turnédátumait. A tavaly elindított világjárás a tavasz legvégén indult volna és a nyár jelentős részében gyűrte volna az európai kontinenst, de a jól ismert okok miatt erre végül nem fog sor kerülni idén. Mint