Fishing On Orfű 2017 - Itt a részletes program nagy része! Hír

Ma végre megérkezett a jubileumi, tizedik Fishing On Orfű részletes zenei programjának nagy része is, több hazai zenekar is egyedi koncerttel készül, ráadásul a külföldi előadók száma is növekszik a június 20. és 24. között visszatérő fesztiválon. Ezzel együtt a napijegyek értékesítése is elindult, a bérletek fogyásából ítélve pedig érdemes lesz gyorsan lecsapni rájuk, ha legalább egy napra el szeretnétek látogatni Orfűre.

Hirdetés

A első számú Nagyszínpadon kap majd helyet többek közt Lovasi András születésnapi koncertje, illetve itt lép fel a Punnany Massif, a Quimby, a Brains és a Hiperkarma is.

A Nagyszínpad 2 vendége lesz szerintünk a fesztivál legjobb fogása, a stoner rockban nyomuló Red Fang, de rajtuk kívül itt lesz fellelhető a Kistehén, a Belga és a Budapest Bár is.

A Nagysátorban lehet majd elcsípni a Middlemist Redet, a The Carbonfoolst, a Bohemian Betyarst, illetőleg a nyáron elbúcsúzó Kozmoszt.

Ha valaki zúzósabb élményekre vágyik, annak idén is rendelkezésére áll a PMFC Színpad, ahol több külföldi banda is fellép idén: jön a God Damn, a '68, a Heck és visszatér a Black Peaks, illetve a Pulled Apart By Horses is.

A Borfaluba szintén érkezik néhány külhoni zenekar, például a szerb Repetitor és a brit The Midnight Barbers, de itt lesz látható a Ricsárdgír, a Makrohang és a Jónás Vera Experiment is.

Idén a Víziszínpadon ad majd különleges koncertet a Bohemian Betyars, a Margaret Island, a Jónás Vera Experiment és a Mary Popkids is:

A program a fentiekkel még nem végleges, több helyszínen még dolgoznak a szervezők, de márciusban már ezekről is lehull a lepel.

 

Fishing On Orfű 2017 jegyelővétel

 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Király Lilla Vivien / Fesztiválok Városa

Kapcsolódó

Chance The Rapper is Európában a nyár második felében Hír

Chance The Rapper jelenleg a hiphop egyik legaktuálisabb alakja, az elmúlt hetekben már rengeteg észak-amerikai fesztiválra bejelentették, mint headliner, tegnap pedig három Grammy-díjat is elhozott, többek közt övé lett az Év rap albuma és a Legjobb új előadó díja is. A rapper első európai dátum

Bónusz fesztivál 2017 - Itt az idei dátum! Hír

Bár még jó sok víz lefolyik addig a Dunán, de a Bónusz fesztivál szervezői máris a naptárba tették a rendezvény 2017-es időpontját, amire ezúttal az év utolsó hónapjában, egész pontosan december 9-én kerül majd sor. A fesztivál hivatalos eseményét a fenti képre kattintva éritek el, hamarosan pedi

Heavy - Itt egy új Linkin Park-szám! Hír

A javában az új lemezén dolgozó Linkin Park ma végre friss szerzeményt is villantott: Heavy címmel kijött egy friss szám. A nevével ellentétben kimondottan popos, laza tételt pedig június 27-én élőben is elcsíphetjük a Volt Fesztiválon.   Szöveg: Fesztiválok Városa

Önbejelentő: a Chico Trujillo a Sziget 2017 Világzenei Színpadán! Hír

Ahogy szépen lassan a tavasz első sugarai is elkezdik simogatni arcunkat, úgy kezdenek el felbukkanni az önbejelentők is a nyári fesztiválokra, ezúttal a Sziget 2017 egyik világzenei fellépőjéről derült ki még a hivatalos bejelentés előtt, hogy augusztusban érkezik Budapestre. Hogy konkrétabbak l