Fishing On Orfű 2017 - Itt a részletes program nagy része! Hír

Ma végre megérkezett a jubileumi, tizedik Fishing On Orfű részletes zenei programjának nagy része is, több hazai zenekar is egyedi koncerttel készül, ráadásul a külföldi előadók száma is növekszik a június 20. és 24. között visszatérő fesztiválon. Ezzel együtt a napijegyek értékesítése is elindult, a bérletek fogyásából ítélve pedig érdemes lesz gyorsan lecsapni rájuk, ha legalább egy napra el szeretnétek látogatni Orfűre.

Hirdetés

A első számú Nagyszínpadon kap majd helyet többek közt Lovasi András születésnapi koncertje, illetve itt lép fel a Punnany Massif, a Quimby, a Brains és a Hiperkarma is.

A Nagyszínpad 2 vendége lesz szerintünk a fesztivál legjobb fogása, a stoner rockban nyomuló Red Fang, de rajtuk kívül itt lesz fellelhető a Kistehén, a Belga és a Budapest Bár is.

A Nagysátorban lehet majd elcsípni a Middlemist Redet, a The Carbonfoolst, a Bohemian Betyarst, illetőleg a nyáron elbúcsúzó Kozmoszt.

Ha valaki zúzósabb élményekre vágyik, annak idén is rendelkezésére áll a PMFC Színpad, ahol több külföldi banda is fellép idén: jön a God Damn, a '68, a Heck és visszatér a Black Peaks, illetve a Pulled Apart By Horses is.

A Borfaluba szintén érkezik néhány külhoni zenekar, például a szerb Repetitor és a brit The Midnight Barbers, de itt lesz látható a Ricsárdgír, a Makrohang és a Jónás Vera Experiment is.

Idén a Víziszínpadon ad majd különleges koncertet a Bohemian Betyars, a Margaret Island, a Jónás Vera Experiment és a Mary Popkids is:

A program a fentiekkel még nem végleges, több helyszínen még dolgoznak a szervezők, de márciusban már ezekről is lehull a lepel.

 

Fishing On Orfű 2017 jegyelővétel

 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Király Lilla Vivien / Fesztiválok Városa

Kapcsolódó

Ed Sheeran a Sziget 2019-en! Hír

Ha eddig kétséges volt, már biztos, hogy a Sziget Fesztivál 2019-re tényleg Európa egyik legfontosabb rendezvénye, ugyanis nem kisebb nevet sikerül elcsábítani a nagyszínpadra jövőre, mint a jelen pop szcéna egyik legnagyobb nevét, Ed Sheeran-t! Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azót

KISS: januártól búcsúturné! Hír

Egy újabb legendás csapat indul utolsó körútjára: 45 évnyi karrier végére kezd el pontot tenni 2019 januárjában a KISS, és a jövő év legelején utolsó turnéjára indul a zenekar! A hírt a tegnap, az America's Got Talent aktuális évadának a döntőjében, az általuk villantott záró koncert után jelentet

A The Cure június közepén Firenzében! Hír

Már idén is megtanulhattuk, hogy nem csak a francia Hellfest, a német Rock Am Ring vagy a brit Download Festival tud hatalmasat domborítani rockzenei fronton, hanem az olasz Firenze Rock is csuklóból kivágja a szezon egyik legerősebb felhozatalát. Ráadásul a fesztivál nem is sokat hezitál, ha beje

Eurosonic 2019 - az Apey & the Pea is ott lesz Hollandiában Hír

Ma már a legtöbb fesztiválélet- és zenekövetőnek ismerős a holland Eurosonic Noorderslag (ESNS), hiszen a rendezvény amellett, hogy a kontinens showcase életének egyik legfontosabb eseménye, a European Festival Awards gála otthona is. Az esemény igazi sarokköve az európai zeneiparnak, így mindenké