Fishing On Orfű 2017 - Itt a részletes program nagy része! Hír

Ma végre megérkezett a jubileumi, tizedik Fishing On Orfű részletes zenei programjának nagy része is, több hazai zenekar is egyedi koncerttel készül, ráadásul a külföldi előadók száma is növekszik a június 20. és 24. között visszatérő fesztiválon. Ezzel együtt a napijegyek értékesítése is elindult, a bérletek fogyásából ítélve pedig érdemes lesz gyorsan lecsapni rájuk, ha legalább egy napra el szeretnétek látogatni Orfűre.

Hirdetés

A első számú Nagyszínpadon kap majd helyet többek közt Lovasi András születésnapi koncertje, illetve itt lép fel a Punnany Massif, a Quimby, a Brains és a Hiperkarma is.

A Nagyszínpad 2 vendége lesz szerintünk a fesztivál legjobb fogása, a stoner rockban nyomuló Red Fang, de rajtuk kívül itt lesz fellelhető a Kistehén, a Belga és a Budapest Bár is.

A Nagysátorban lehet majd elcsípni a Middlemist Redet, a The Carbonfoolst, a Bohemian Betyarst, illetőleg a nyáron elbúcsúzó Kozmoszt.

Ha valaki zúzósabb élményekre vágyik, annak idén is rendelkezésére áll a PMFC Színpad, ahol több külföldi banda is fellép idén: jön a God Damn, a '68, a Heck és visszatér a Black Peaks, illetve a Pulled Apart By Horses is.

A Borfaluba szintén érkezik néhány külhoni zenekar, például a szerb Repetitor és a brit The Midnight Barbers, de itt lesz látható a Ricsárdgír, a Makrohang és a Jónás Vera Experiment is.

Idén a Víziszínpadon ad majd különleges koncertet a Bohemian Betyars, a Margaret Island, a Jónás Vera Experiment és a Mary Popkids is:

A program a fentiekkel még nem végleges, több helyszínen még dolgoznak a szervezők, de márciusban már ezekről is lehull a lepel.

 

Fishing On Orfű 2017 jegyelővétel

 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Király Lilla Vivien / Fesztiválok Városa

Kapcsolódó

Nick Cave & The Bad Seeds: szeptemberben új EP, holnap koncert! Hír

A hazai Nick Cave & The Bad Seeds rajongók már biztosan tűkön ülnek, hiszen holnap érkezik Budapestre a zenekar, de a koncertvárás mellé egy újabb céldátumot is a naptárba véshetünk, ugyanis szeptember 28-án, az áprilisban megjelent koncertfilm jegyében egy négyszámos EP is megjelenik, szintén

A Judas Priest, az In Flames és a Soulfly is az ingyenes lengyel fesztiválon! Hír

Jó pár éve csettintünk elismerően az egész az idei évig Lengyel Woodstockként emlegetett, 2018-tól már Pol’And’Rock néven futó gigászi lengyel fesztivál attitűdjét nézve. Nem elég, hogy az idén már a 24. születésnapját ünneplő fesztivál rendre nemzetközi szinten is igen korrekt fellépősort tálal a

SZIN 2018 - Fél évszázad képekben Hír

A legnagyobb múltú hazai fesztivál, az idén 50 éves Szegedi Ifjúsági Napok legemlékezetesebb pillanatai köszönnek vissza azon a 300 méter hosszú kiállításon, melyet Szegeden, a felújított Stefánia sétányon adtak át a közönségnek. Az interaktív fesztiváltörténelem érdekessége, hogy az 50 évet bemut

Ukk & Roll 2018 – ingyenes nulladik nappal indul az ország legbarátságosabb rock fesztiválja! Hír

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ukk & Roll Fesztivál a Sümeg melletti Ukkon. A rendezvény elsősorban a Megyer Camp által hagyott űrt kívánta betölteni a régióban, de idei line-up már olyan ígéretes, hogy a szervezők reményei szerint nem csak a környéken élőket, hanem a fővárosi