Fishing On Orfű 2017 - Itt a részletes program nagy része! Hír

Ma végre megérkezett a jubileumi, tizedik Fishing On Orfű részletes zenei programjának nagy része is, több hazai zenekar is egyedi koncerttel készül, ráadásul a külföldi előadók száma is növekszik a június 20. és 24. között visszatérő fesztiválon. Ezzel együtt a napijegyek értékesítése is elindult, a bérletek fogyásából ítélve pedig érdemes lesz gyorsan lecsapni rájuk, ha legalább egy napra el szeretnétek látogatni Orfűre.

Hirdetés

A első számú Nagyszínpadon kap majd helyet többek közt Lovasi András születésnapi koncertje, illetve itt lép fel a Punnany Massif, a Quimby, a Brains és a Hiperkarma is.

A Nagyszínpad 2 vendége lesz szerintünk a fesztivál legjobb fogása, a stoner rockban nyomuló Red Fang, de rajtuk kívül itt lesz fellelhető a Kistehén, a Belga és a Budapest Bár is.

A Nagysátorban lehet majd elcsípni a Middlemist Redet, a The Carbonfoolst, a Bohemian Betyarst, illetőleg a nyáron elbúcsúzó Kozmoszt.

Ha valaki zúzósabb élményekre vágyik, annak idén is rendelkezésére áll a PMFC Színpad, ahol több külföldi banda is fellép idén: jön a God Damn, a '68, a Heck és visszatér a Black Peaks, illetve a Pulled Apart By Horses is.

A Borfaluba szintén érkezik néhány külhoni zenekar, például a szerb Repetitor és a brit The Midnight Barbers, de itt lesz látható a Ricsárdgír, a Makrohang és a Jónás Vera Experiment is.

Idén a Víziszínpadon ad majd különleges koncertet a Bohemian Betyars, a Margaret Island, a Jónás Vera Experiment és a Mary Popkids is:

A program a fentiekkel még nem végleges, több helyszínen még dolgoznak a szervezők, de márciusban már ezekről is lehull a lepel.

 

Fishing On Orfű 2017 jegyelővétel

 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Király Lilla Vivien / Fesztiválok Városa

Kapcsolódó

European Festival Awards: döntős a Sziget, a Bánkitó és az LB27 Reggae Camp! Hír

November végén véget ért a Festival Awards 2018 közönségszavazása, amely egy borítékolható eredményt és két kellemes meglepetést is hozott. A Sziget Fesztivál természetesen idén is jelen a Best Major Festival kategóriában, illetőleg a Telekom és a Sziget együttműködése a The Brand Activation Award

Rockmaraton 2019: a Rhapsody, a Wolfheart és a Booze & Glory is érkezik! Hír

Gyűlnek és gyűlnek a Rockmaraton 2019 karácsonyi ajándéka, avagy újabb három nemzetközi – név szerint a  Rhapsody, a Wolfheart és  a Booze &Glory -  és tizenegy hazai banda fellépése vált biztossá a dunaújvárosi fesztiválon! Fabio Lione és Luca Turilli még 2011-ben vált külön, majd tavaly újr

A The Roots a szlovák Pohoda Festival 2019 következő fellépője! Hír

Felébredt és neki is lendült a Pohoda Festival, aminek pedig a legegyértelműbb jele, hogy a szlovák rendezvény elkezdte szállítania  fellépőit, a tőle már jogosan elvárható sokszínűség jegyében! A nemrég nyilvánosságra hozott Lykke Li mellé ma egy kultikus  hip hop fusion csapat, a The Roots érkez

Campus Fesztivál 2019: Alan Walker az első név! Hír

Megérkezett a debreceni Campus Fesztivál első hivatalos 2019-es bejelentése: már biztos, hogy a rövid idő alatt igen szép sikereket magáénak tudható, és egyébként december 14-én egy új albummal is jelentkező, norvég dj és producer, Alan Walker is ott lesz július 19-én a Nagyerdei Stadion környékén