Harley-Davidson 120 fesztivál: 6 színpad, több mint 50 zenekar és még egy Harley-t is nyerhetünk! Hír

Harley-Davidson 120 fesztivál

Hirdetés

120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját az idén június 22-25. között rendezik meg Európa szívében, Budapesten. A Harley-Davidson egyedülálló, 120 éves örökségét egész éves ünnepségsorozat kíséri, ennek európai csúcspontja a budapesti esemény, amelyet kevesebb mint egy hónappal a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban tartandó különleges homecoming rendezvény (július 13-16.) előtt tartanak meg.

A budapesti rendezvény nem csupán az elmúlt 120 év ünneplése lesz, hanem a jövőbe is tekint, hiszen a legújabb Harley-Davidsonokat és a teljesen elektromos Livewire motorkerékpárokat is kiállítják, sőt, négy napon keresztül arra is lesz lehetőség, hogy egy próbakörre elvigyék őket a magyar főváros utcáin. A március 20-án, egy különleges, dunai hajóúton megtartott sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a rendezvényre jegyet váltók közül a legszerencsésebb egy vadonatúj, Harley-Davidson Heritage Classic 114 típusú, kifejezetten a 120. évfordulóra gyártott motorkerékpárt nyerhet meg 26.807 euró értékben.

A fesztivált az új Puskás Aréna Parkban rendezik, a stadion főépületében és annak parkjában, valamint közvetlenül az impozáns stadion előtti széles sugárúton. A négy akciódús nap során a Harley-Davidson és a rendezvény partnerei rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Kezdve a páratlan művészeket felvonultató élőzenei programmal, amelynek szereplője az Airbourne, a Larkin Poe, a Deep Purple legendája, Glenn Hughes, és olyan nemzetközileg ismert és elismert zenekarok, mint a Wolfmother vagy a The Darkness. A jegyek széles, minden igényt kielégítő skálája áll rendelkezésre, a négynapos és VIP-jegyektől az egynapos belépőkön át a családi, illetve kifejezetten magyar érdeklődőknek szóló jegyekig. A rajongókat hat színpadon, több mint 50 zenekar szórakoztatja majd.

A Harley-Davidson 120. évfordulós európai fesztiválja a fentiek mellett felejthetetlen ünneplése lesz a motoros kultúrának – látványos motoros bemutatók, kaszkadőr-bemutatók, freestyle motokrossz, triál, vagy éppen motoros halálgömb fémjelzi a kínálatot. A lenyűgöző beltéri kiállításokon végig kísérhetjük a H-D motorkerékpárok múltját, jelenét és jövőjét – no és a kétkerekűek 120 éves történetét.

Számos szórakoztató zónát is felépítenek a Puskás Aréna Parkban, a fesztivál ideje alatt sokféle interaktív programot kínálva: adrenalin park, családi park bármely korú gyermeknek, szabadtéri mozi, ahol olyan filmeket vetítenek, amelyekben az elmúlt 120 év Harley-Davidson motorjai szerepelnek.

Több mint 80 étel- és italárusító hely kínálja szolgáltatásait a nemzetközi és a hagyományos magyar konyha választékával, 200 árus és számos hivatalos Harley-Davidson kereskedő is jelen lesz, így a felfrissülés és a vásárlás is könnyű feladat.

A Harley-Davidson Expo mellett megrendezzük a professzionális épített motorok bemutatóját is, várjuk a tulajdonosokat és a motorosokat, legyenek részesei ennek a történelmi eseménynek június 23-án a Puskás Aréna Parkban. Több mint 7.000 résztvevőre számítunk a Harley-Davidson Parádén, június 24-án, amely során a motorosok végig gurulnak Budapest ikonikus helyszínein. 

Kolja Rebstock, a Harley-Davidson EMEA régió alelnöke elmondta: „Mivel körülbelül 100.000 embert várunk az eseményre, a fesztivál a motoros közösség hatalmas ünnepének ígérkezik, amelynek házigazdája a legnagyobb örökséggel rendelkező márka. A Harley-Davidson 120 éve a világ ikonikus motormárkája, ezért idén júniusban őszintén ajánlom Budapestet úticélul a Harley-Davidson motorosoknak, a Harley-tulajdonosok csoportjának, és persze a teljes motoros közösségnek, valamint a zenét és adrenalint kedvelő érdeklődőknek szerte Európában. Tartsatok velünk életetek legnagyobb utazásán!”

Az elővételes jegyek széles választéka már most kapható erre a kihagyhatatlan eseményre a hd120budapest.hu oldalon. A jegyek között található egy napra szóló és négynapos bérlet, továbbá a ralicsomagok exkluzív termékeket is tartalmaznak (április végéig elérhető). A H.O.G. tagoknak hűségük elismeréseként a mostani elővásárlási időszak alatt minden általános jegytípusból kedvezményt adunk. A honlap segítséget nyújt a szálláslehetőségek terén is, a vendégeknek javasolt minél előbb lefoglalniuk a szállásukat, mert számos hotel már most teltházas a fesztivál idején.

Harley-Davidson 120 fesztivál részletek és jegyek >>>

 

Harley-Davidson

Kapcsolódó

SopronFest: közel 50.000 vendég érkezett a Hűség Városába, itt a 2025-ös dátum! Hír

SopronFest 2024 hangulat Véget ért a II. SopronFest. Magyarország legújabb fesztiválja formátumában is különlegesnek számít: 80 helyszínen 300 programon vehettek részt a Sopronból és az ország más részéről érkező vendégek. A pünkösdi hétvégén harmincötezer vendéget vonzottak a koncertek a Lővérekben, az egész héten át zaj

Psychopath - tökös új Body Count dal a Fit for An Autopsy énekesével Hír

BODY COUNT - Psychopath A Psychopath az első új daluk 2020 óta és a hamarosan érkező, Merciless című albumon szerepel majd. Ice-T és csapata ismét bizonyította, hogy közel négy évtized után is maximális fordulatszámon pörögnek, június 14-én pedig mi is megbizonyosodhatunk erről a Budapest Parkban. A Psychopath az első k

A brit Only The Poets nyit Yungblud előtt Hír

Only The Poets 2024 Budapest Az Only The Poets jelenleg az egyik legizgalmasabb, legdinamikusabban növekvő brit banda. A readingi származású csapat tavaly Lewis Capaldi turnéján játszott, ősszel már saját európai headline turnéra indultak, most pedig először érkeznek Magyarországra, ugyanis ők melegítenek majd be Yungblud elő

Tábor Fesztivál 2024: Road és Fish! jubileum is lesz Alsóörsön Hír

Tábor Fesztivál 2024 - Fish A TÁBOR Fesztivál az a hely, ahol a nagy számok törvénye alapján – tavaly például nem kevesebb mint 36 zenekar állt színpadon - mindig van ok az ünneplésre, az idei év pedig végképp nem maradhat majd koccintások nélkül. Ugyanis 2024 a hazai rocktörténelemben a negyedszázadok aranykora lesz, hiszen