Harley-Davidson 120 fesztivál: 6 színpad, több mint 50 zenekar és még egy Harley-t is nyerhetünk! Hír

Harley-Davidson 120 fesztivál

Hirdetés

120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját az idén június 22-25. között rendezik meg Európa szívében, Budapesten. A Harley-Davidson egyedülálló, 120 éves örökségét egész éves ünnepségsorozat kíséri, ennek európai csúcspontja a budapesti esemény, amelyet kevesebb mint egy hónappal a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban tartandó különleges homecoming rendezvény (július 13-16.) előtt tartanak meg.

A budapesti rendezvény nem csupán az elmúlt 120 év ünneplése lesz, hanem a jövőbe is tekint, hiszen a legújabb Harley-Davidsonokat és a teljesen elektromos Livewire motorkerékpárokat is kiállítják, sőt, négy napon keresztül arra is lesz lehetőség, hogy egy próbakörre elvigyék őket a magyar főváros utcáin. A március 20-án, egy különleges, dunai hajóúton megtartott sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a rendezvényre jegyet váltók közül a legszerencsésebb egy vadonatúj, Harley-Davidson Heritage Classic 114 típusú, kifejezetten a 120. évfordulóra gyártott motorkerékpárt nyerhet meg 26.807 euró értékben.

A fesztivált az új Puskás Aréna Parkban rendezik, a stadion főépületében és annak parkjában, valamint közvetlenül az impozáns stadion előtti széles sugárúton. A négy akciódús nap során a Harley-Davidson és a rendezvény partnerei rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Kezdve a páratlan művészeket felvonultató élőzenei programmal, amelynek szereplője az Airbourne, a Larkin Poe, a Deep Purple legendája, Glenn Hughes, és olyan nemzetközileg ismert és elismert zenekarok, mint a Wolfmother vagy a The Darkness. A jegyek széles, minden igényt kielégítő skálája áll rendelkezésre, a négynapos és VIP-jegyektől az egynapos belépőkön át a családi, illetve kifejezetten magyar érdeklődőknek szóló jegyekig. A rajongókat hat színpadon, több mint 50 zenekar szórakoztatja majd.

A Harley-Davidson 120. évfordulós európai fesztiválja a fentiek mellett felejthetetlen ünneplése lesz a motoros kultúrának – látványos motoros bemutatók, kaszkadőr-bemutatók, freestyle motokrossz, triál, vagy éppen motoros halálgömb fémjelzi a kínálatot. A lenyűgöző beltéri kiállításokon végig kísérhetjük a H-D motorkerékpárok múltját, jelenét és jövőjét – no és a kétkerekűek 120 éves történetét.

Számos szórakoztató zónát is felépítenek a Puskás Aréna Parkban, a fesztivál ideje alatt sokféle interaktív programot kínálva: adrenalin park, családi park bármely korú gyermeknek, szabadtéri mozi, ahol olyan filmeket vetítenek, amelyekben az elmúlt 120 év Harley-Davidson motorjai szerepelnek.

Több mint 80 étel- és italárusító hely kínálja szolgáltatásait a nemzetközi és a hagyományos magyar konyha választékával, 200 árus és számos hivatalos Harley-Davidson kereskedő is jelen lesz, így a felfrissülés és a vásárlás is könnyű feladat.

A Harley-Davidson Expo mellett megrendezzük a professzionális épített motorok bemutatóját is, várjuk a tulajdonosokat és a motorosokat, legyenek részesei ennek a történelmi eseménynek június 23-án a Puskás Aréna Parkban. Több mint 7.000 résztvevőre számítunk a Harley-Davidson Parádén, június 24-án, amely során a motorosok végig gurulnak Budapest ikonikus helyszínein. 

Kolja Rebstock, a Harley-Davidson EMEA régió alelnöke elmondta: „Mivel körülbelül 100.000 embert várunk az eseményre, a fesztivál a motoros közösség hatalmas ünnepének ígérkezik, amelynek házigazdája a legnagyobb örökséggel rendelkező márka. A Harley-Davidson 120 éve a világ ikonikus motormárkája, ezért idén júniusban őszintén ajánlom Budapestet úticélul a Harley-Davidson motorosoknak, a Harley-tulajdonosok csoportjának, és persze a teljes motoros közösségnek, valamint a zenét és adrenalint kedvelő érdeklődőknek szerte Európában. Tartsatok velünk életetek legnagyobb utazásán!”

Az elővételes jegyek széles választéka már most kapható erre a kihagyhatatlan eseményre a hd120budapest.hu oldalon. A jegyek között található egy napra szóló és négynapos bérlet, továbbá a ralicsomagok exkluzív termékeket is tartalmaznak (április végéig elérhető). A H.O.G. tagoknak hűségük elismeréseként a mostani elővásárlási időszak alatt minden általános jegytípusból kedvezményt adunk. A honlap segítséget nyújt a szálláslehetőségek terén is, a vendégeknek javasolt minél előbb lefoglalniuk a szállásukat, mert számos hotel már most teltházas a fesztivál idején.

Harley-Davidson 120 fesztivál részletek és jegyek >>>

 

Harley-Davidson

Kapcsolódó

A Kelsy Karter and The Heroines fűti fel az Anti-Flag + Less Than Jake koncertet Hír

Kelsy Karter and The Heroines A vagány Kelsy Karter legutóbb azzal borzolta a kedélyeket, hogy egy Harry Styles hamis arctetoválással jelent meg,  az énekesnő szívesen rázza fel az embereket dacos és vad dalaival, amelyekben egyszerre játszik a punk, a britpop és a klasszikus glam-rock elemeivel is. A vadóc énekesnő koncertjei

INOTA 2023: látványos fényművészeti program a fesztiválon Hír

Onionlab fényművészet A kortárs elektronikus zenészek hosszú sorát felvonultató első INOTA Fesztivál nem csak a füleken keresztül, de az emberi test legtöbbet befogadó érzékszervén át is feltüzeli majd az idegpályákat: fényművészeti program ekkora méretű ipari komplexum területén és ilyen léptékben még nem jelent meg M

Idén újra lesz Live Nation Koncert Hét: Mötley Crüe, Tom Jones, Simple Plan, The Cult, Pantera és további koncertek az akcióban! Hír

Live Nation Koncert Hét 2023 A Live Nation 4 év szünet után ismét meghirdette nemzetközi akcióját Live Nation Koncert Hét elnevezéssel, amelynek keretében minden országban különleges ajánlatokkal várja a jegyvásárlókat a helyi Live Nation koncertkínálathoz kapcsolódóan. A 2019-ben bevezetett, és Magyarországon is nagy sikerre

Tom Odell, Morcheeba, Chet Faker vagy Lost Frequencies ingyen? - Ezt (is) hozza a Felező Fesztivál! Hír

Gyárkert Kultúrpark - Veszprém Június 14. és 18. között ötnapos örömünnepre várunk mindenkit Veszprémbe és a Bakony-Balaton régióba, hogy színes programkavalkáddal megünnepeljük az EKF programév első félévét és felkészüljünk a címviselés hátralevő hat hónapjára. Az Európa Kulturális Fővárosa címet viselő városoknál már hagyomá