Indul a ZamJam! Hír

ZamJam 2022

Hirdetés

Július 28-tól 30-ig a MOL Nagyon Balaton legújabb butikfesztiválja várja a közönséget Zamárdiban. A zenei programok mellett a képzőművészet, a gasztronómia és az irodalom is szerepet kap, illetve a legkisebbeket is szórakoztató programokkal várják a szervezők. A mai napon pedig a rendezvény megnyitja kapuit és mindenki belekóstolhat az igazi ZamJam hangulatba, aki kilátogat a az eseményre. 

A szervezők különleges koncertekkel  várják a fesztiválozókat. Rögtön az első napon fellép a Kool and the Gang és a Szikora Róbert vezette, idén 40. születésnapját ünneplő R-Goegy különleges vendéggel Valmarral kiegészülve. Valamint a hétvége során Geszti Péter is érkezik a fesztivál nagyszínpadára a Geszti Funkyval, koncertet ad Charlie és szintén az esemény főszereplője a többszörös Grammy-díjas slágergyáros amerikai-jamaicai származású Shaggy. Itt lesz az osztrák roma-jazz-elektro banda, a Deladap, a Random Trip csapata Dés László, Péterffy LiliBerkes Olivér és Nagy Kristóf közreműködésével.

Venom lemezkertje ébred a legkorábban és már déltől DJ Turner várja az első fesztiválozókat, 14 órától Havasréti József, író tart előadást “Globális diszkóláz a 70es években: hangzás, klubélet, producerek.” címmel, 14.30-tól a Hősök zenekar tagjai is bemutatják kedvenc lemezeiket, 15.30-tól pedig ugyanitt zenél DJ Izil is. 

A MOL Nagyon Balaton Teraszon a Budapest Jazz Club gondoskodik a szórakozásról és már 14 órától várják az érdeklődőket a Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duo és a Sárik Péter Trio feat. Berki Tamás koncertjeire. Telekom Kilátó Terasznál pedig Little G Weevil zenél 17 órától.

A szervezők ígéretéhez híven a gasztronómiai és kulturális programok sem maradnak el. Már az első naptól várja és minden reggel felkerekedik, a Zamárdi rejtett kincseit bemutató vezetett túra, mely a Szabadság tértől indul, de lesz még növényi élményfőzés a Levendulásban, IV. Pach Fenegyerek pálinkakóstolóBerkenye Alkotótábor és Zenepavilon is. 

A Líra Irodalmi terasza Kollár-Kelemencz László - Öreg Banda zenés irodalmi estjével kezd 17 órától. A Filmio Partmozi 19.45-től kezdődő beszélgetésén a Macskafogó kapcsán Kránitz Balázs beszélget Dudás Viktor filmszakértővel ezt követően pedig a kultikus rajzfilmet is levetítik. 

A fesztiválon egész héten balatoni képek tárlatát tekinthetik meg a fesztiválozók a Magyar Nemzeti Múzeum fotótárából.

ZamJam 2022 részletes program és jegyek >>>

 

ZamJam

Kapcsolódó

Plácido Domingo, Hiatus Kaiyote, Víkingur Ólafsson, Efterklang, Familie Flöz ... - Indul a Liszt Ünnep 2022! Hír

Liszt Ünnep 2022 - Hiatus Kaiyote Ősbemutatókkal, a világ számos pontjáról érkező társulatokkal és szólistákkal, kifejezetten a fesztiválra létrehozott új produkciókkal, ingyenes orgonakoncertekkel, klasszikus és kortárs zenei együttműködésekkel, színházi és táncelőadásokkal, jazz- és könnyűzenei formációk fellépéseivel, irodalmi,

Látógatórekordott hozott a 11. Park-szezon - 2027 végéig már biztos a helyszín Hír

Budapest Park - látogatórekord 2022 Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vo

Fishing on Orfű 2023: elindult a jegyelővétel, megérkeztek az első fellépők Hír

Fishing On Orfű 2023 jegyelővétel - első nevek ...   Fishing On Orfű 2023 jegyek >>>   Fishing On Orfű

Duplázik a Rammstein a Puskás Arénában! Hír

Rammstein koncert 2023 - Budapest - 2. nap Már a jegyértékesítés első napja is elég volt hozzá, hogy a német szupersztárok gyakorlatilag megtöltsék a Puskás Arénát a július 11-i koncertre, úgyhogy léptek a szervezők, és még egy koncertet ad majd a Rammstein Budapesten.  Az óriási érdeklődés nem meglepő, a zenekar hatalmas rajongótáborral