kerekdomb_2018_logo

Kerekdomb Fesztivál 2018 Tállya, Magyarország

kerekdomb_2018_fejlec

2018-ban negyedik alkalommal költözik be a festői Tállyára a Kerekdomb Fesztivál, és ezúttal csak egy őszi - egész pontosan szeptember 13. és szeptember 16. közötti - ám annál tartalmasabb, és csak az évszakhoz mérhető színes kiadással jelentkezik az ország egyik leghangulatosabb összművészeti rendezvénye.

Hirdetés

A tokaji borvidék aprócska települése, Tállya, kitárja nagy múltú kastélyának kapuját, templomainak ajtajait, feldíszíti utcácskáit, csinosítja dűlőit, pincészeteit. A szeptemberi napsütésben, a tokaji szőlőskertek ölelésében vár minket négy nap borkóstolással, pihenéssel, színházzal, filmmel, irodalommal, koncertekkel.

 

Forrás: Kerekdomb Fesztivál

Kapcsolat

A 2018-as Kerekdomb Fesztiválra a legkedveltebb hazai előadók látogatnak el, hogy együtt borozzanak, együtt szórakozzanak a közönséggel. A főszerepet a bor és a kultúra kapja, a színházi, irodalmi előadások, filmvetítések és gyerekprogramok mellett koncertet ad a Kiscsillag, a Budapest Bár, az Anna and the Barbies, a Margaret Island, a Bohemian Betyárs, Palya Bea, a Csík Zenekar, a PASO, az Antonia Vai Akusztik, az Apey, a Péterfy Bori & Love Band, Pély Barna, a Vad Fruttik, a Miskolci Szimfonikus Zenekar, Szilárd, a Tolstoys és a Light in Babylon.

A napok helyi mesterségek bemutatásával, közös kézműves foglalkozásokkal és gyerekprogramokkal indulnak. Tállyára érkezik Malek Andrea és az Eszement Meseband, Huzella Péter, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Varró Dániel és Molnár György és egy Karibi Gyerekbulival a PASO is. Borról és irodalomról mesél Pion István, boros művészeti beszélgetéseket szervez Winkler Nóra, helytörténeti sétákat a Hosszúlépés csapata. Az Evangélikus Templom különleges koncertek helyszíne lesz, itt találkozhatunk majd Csordás Klárával és Harazdy Miklóssal, Kelemen Barnabás családi műsorával, Szalóki Ágival, Fassang Lászlóval, Szirtes Edina Mókussal, Szokolay Dongó Balázzsal és a Miskolci Szimfonikus Zenekarral.

Premier előtt látható a Ruben Brandt, a gyűjtő című film, vetítésre kerülnek a Malter versenyfilmjei, a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál filmjei, das Péter portréfilmje és az Anna and the Barbies doku. A közösségi ház olyan színházi előadásoknak ad majd otthont, mint A Grönholm-módszer, a Gyarmati Fanni naplója, a Nőkből is megárt… vagy a Momentán Társulat RögvEstje.

A tállyai borászatok, köztük a Zsadányi Pincészet, a Homoky Pincészet, a Szóló Pincészet, a Szűcs Pince, a Somszög Birtok, alig várják, hogy bemutassák pincéiket, boraikat a látogatóknak, beszéljenek a Tokaji Borvidék adottságairól, legendáiról és titkairól.

Az Oroszlános Borhotel borkóstolással egybekötött naplemente-vadászatot is tervez, ahol panorámás sétaúton Tállya dűlőiről mesélnek majd.

 

Kerekdomb Fesztivál 2018 részletes program >>>

Kerekdomb Fesztivál 2018 jegyárak:

  • Négynapos, Hétvégi Bérlet: 9 000 Ft - Elővételben Augusztus 31-ig
  • Napijegy - Csütörtök: 3 200 Ft - Elővételben Augusztus 31-ig
  • Napijegy - Péntek: 3 200 Ft - Elővételben Augusztus 31-ig
  • Napijegy - Szombat: 3 200 Ft - Elővételben Augusztus 31-ig
  • Napijegy - Vasárnap: 1 200 Ft - Elővételben Augusztus 31-ig
  • Sátorjegy Elővételben: 2 500 Ft - 1 Fő Esetén (Éjszakánként)
  • Sátorjegy Elővételben: 1 500 Ft - 2 Fő Esetén (Fejenként, Éjszakánként)
  • Borútlevél Elővételben: 1 500 Ft
  • Gyermek Kísérőjegy: 1 000 Ft

 

Kerekdomb Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>

Kapcsolódó

Holi Peace Budapest 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Szép lassan a fővárosi nyári szezon szerves és igen népszerű része lett a Holi Peace Budapest, olyannyira, hogy 2021-ben már az ország legszínesebb fesztiváljának a jubileumi 10. etapját ünnepelhetjük! Az egynapos minifesztivál fő programja, ami természetesen a színcsata, mellett egy kiadós adag

Közgáz Évzáró Fesztivál 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Egy év kihagyás után, 2021-ben ismét felveszi a szemeszterzáró szerepét az Évzáró Fesztivál is, és a már megszokott nyárindító időpontban kezdi el a fesztiválozók évszakra hangolását a Balaton mellett, elűzve a tanév utolsó emlékét is! A rendezvény június derekán érkezik a már bejáratott, és a ’f

Tábor Fesztivál 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Rock, metal, nyárzárás, Balaton… megvan? Naná, hogy az ország egyik legkarakánabb augusztus végi eseményéről, a már Tábor Fesztiválról van szó! Az alsóörsi riffáradat bár egy évet kénytelen volt kispadon tölteni a teljes hazai fesztiválmezőnnyel egyetemben, de 2021-ben már nem hagyja fémes, sporto

Kolorádó Fesztivál 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Irgalmatlan kemény felvezetéssel, de 2021-ben remélhetőleg csak odaér az első jubileumához a Kolorádó Fesztivál, ugyanis ha minden jól megy, az ötödik alkalommal lakja majd be a Nagykovácsi dombvidék lankáit, és tölti meg egy független, ízig-vérig underground fesztivál neszeivel, arcaival és érzés