Sziget 2020: rajtol a Szitizen Prime akció! Hír

Hirdetés

November 14-én déltől már teljes lendülettel elkezdhetjük a jövő évi Sziget felé való gondolkodást, ugyanis indul a fesztivált kedvezményes jegyelővétele, mégpedig a már jól ismert Szitizen Prime akcióval!

A Szabadság Szigete a különböző kultúrák békés találkozója, az együttlét boldog ünnepe, s nem utolsó sorban az év legnagyobb bulija, mely különböző műfajokban igyekszik a legnagyobb sztárokat illetve a legizgalmasabb előadókat felvonultatni a több száz kulturális program mellett. A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján, amire már most érdemes jegyet venni, hisz’ a Szitizen Prime 24 órás akciójában kedvezményes áron juthatunk a hetijegyhez. – "Ha a Szitizen Prime vagy a másnaptól kapható Early Bird bérlet árát hét napra elosztjuk, egy szigetes nap csupán 13.700 forintra jön ki. Ez mostanában egy közepes koncert ára, de egy világsztár fellépésért például az Arénában sokszor 25-35 ezer forintot is ki kell fizetnünk. A 2020-as Sziget a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára” – mondja Kádár Tamás a Sziget főszervezője.

Az első körös, így a legolcsóbb mind a hét napra érvényes Sziget Fesztivál 2020 bérletet az egynapos akció keretében 95 900 Ft-ért szerezhetitek majd be, ha pedig VIP élményt szeretnétek, akkor azért az akció keretében 199 000 Ft-ot kell fizetni. Mindezek mellé természetesen jár a Prime-ajándékcsomag is amiben ezúttal egy környezetbarát gymbag-et, egy 100%-ban organikus anyagból készült pólót egy pár zoknit és egy pakk matricát kapnak a leggyorsabb sziget-rajongók!  

A 24 órás akciót követően, november 15-én déltől pedig automatikusan indul a normál jegyelővétel, ennek égisze alatt a 7napos bérlet 111 900 Ft-ba kerül majd, a szintén 7napos VIP bérlet pedig marad az akcióban is érvényes 199 000 Ft-on.

Sziget 2020 jegyelővétel >>>

Sziget 2020 további infók >>>

 

-fv-

Kapcsolódó

Fekete Zaj 2020: lesz idén is fesztivál, de csak hazai előadókkal! Hír

Fekete Zaj Fesztivál 2020 Bár már javában a lazítások idejét éljük, sajnos a nemzetközi turnék indulására még várni kell, ennek jegyében döntött úgy a Fekete Zaj Fesztivál csapata – egy átfogó rajongói felmérést követően – hogy idén csak hazai fellépők dallamai és ütemei csendülnek fel Sástón augusztus 19. és 23. között.

EXIT 2020: a szerb elnök kéri, hogy ne maradjon el idén a fesztivál Hír

Exit Festival hangulat Az egészségügyi helyzet javulása nem csak a rendezvényszervezőket, de a felelős döntéshozókat is optimizmusra sarkallja, olyannyira, hogy maga a szerb  miniszterelnök, Ana Brnabic is arra kéri az EXIT Fesztivál szervezőit, hogy idén se marad-jon el a világhírű rendezvény. Bár a többi hasonló méret

EFOTT 2020: Flo Rida augusztus végére is visszaigazolta a fesztivált Hír

Flo Rida - EFOTT 2020 Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus

Paloznaki Jazzpiknik 2020: Mario Biondi és a jazz-legenda Randy Brecker is érkezik! Hír

Randy Brecker Újabb fellépőket jelentettek be a Paloznaki Jazzpiknik szervezői, amelyet idén új időpontban, augusztus 20-22. között rendeznek meg. A festői szépségű Balaton-felvidéken, augusztus 20-án, a Magyar Jazz Napját ünnepeli a Jazzpiknik a Magyar Jazz Szövetséggel közös szervezésben. A jeles alkalomból a