A The Prodigy és Indira Paganotto a horvát Sea Star 2023 első headlinerei Hír

The Prodigy live

Hirdetés

Egészen különleges fesztiválélményben lehet része annak, aki úgy dönt, hogy a horvátországi Umagba utazik május 19-20. között, ugyanis ekkor rendezik meg az 5. Sea Star Fesztivált. A Stella Maris lagúnájának üdülőnegyedében, mindössze csak pár méterre a tengertől olyan nevek lépnek majd színpadra, akik garantáltan megadják a nyári hangulatot.

Itt lesz egy igazi zenei óriás, akinek visszatérése ebben a fesztiválszezonban az egyik legkeresettebbek között van - pár év kihagyás után újra zenél a The Prodigy. A másik headliner pedig a feltörekvő techno-üdvöske, Indira Paganotto, aki most először lép a Sea Star színpadára.


The Prodigy

A The Prodigy évtizedek óta vezeti a zenei globális piacot. Ők voltak az első Sea Star headlinerei. Kifogyhatatlan energiájukat a legnagyobb színpadokra is elhozzák 2023-as világkörüli turnéjuk keretében, amelyet a következő szlogennel jelentettek be: "Készüljetek a tűz új hullámára!!!".

A The Prodigy és a Sea Star Fesztivál már korábban is történelmet írt együtt; 2017-ben a zenekar teljesen megőrjítette a közönséget a fesztivál legelső évében, és fellépésével feltette Umagot az európai fesztiváltérképre. A zenekar tagjai az akkori turnéjuk egyik legjobb előadásának nevezték azt a fellépést.

"Amikor 2017-ben elindítottuk a Sea Star-t, volt egy 5 éves tervünk, hogy a régió egyik legfontosabb fesztiváljává tegyük, ezért meghívtuk a Prodigy-t, hogy nagy lökést adjon nekünk már a legelején. A körülmények úgy diktálták, hogy az ötödik alkalom csak a hetedik nyáron jöjjön el, de szerencsére az első Sea Star headlinerek pontosan olyanok, akiket a világ összes nagy fesztiválja szívesen látna a line-upjában. A The Prodigy a Sea Star-t választotta, ami azt mutatja, hogy küldetésünk sikeres volt, és hogy a zenekar és az EXIT csapata közötti kötelék elszakíthatatlan" - mondta a Sea Star Fesztivál igazgatója, Sanjin Djukic.

 

Indira Paganotto

Indira Paganotto most először érkezik a Sea Star színpadára. Ő a globális techno színtér egyik legizgalmasabb új neve, aki energikus előadásaival világszerte meghódítja a közönséget. A techno és a psytrance egyedi kombinációját ezúttal az umagi lagúnába hozza majd el.

 

Sea Star 2023 infó, szállás, jegyek >>>

 

Sea Star Festival

Kapcsolódó

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Hír

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Artbat, Argy b2b Vintage Culture és még sokan mások csatlakoztak a Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, ARTBAT, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M valamint a még több 100 előadót felvonultató egészen elképesztő felhozatalhoz az EXIT Fesztivál egyik legütősebb színpadára.

Sziget Fesztivál 2024: magyar fellépők Hír

Sziget 2024 - magyar fellépők - Azahriah A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számos, idén is mintegy hatvan országból érkező fellépőinek hosszú sorát, a zenei műfajok sokszínűségét és sok mindent a zenén túl, legyen az tánc, színház, cirkusz vagy egyéb művészeti ág. Hea

Budapest Arénában kerül át a Five Finger Death Punch július 9-i koncertje Hír

Five Finger Death Punch 2024 - Sportaréna A július 9-i teltházas Five Finger Death Punch koncert a Barba Negrából átkerül a Budapest Arénába. A korábban megvásárolt jegyek természetesen változatlan formában érvényesek - és mostantól ülőhelyek is kaphatók A 5FDP nemrégiben kiadta a 9. albumuk, a 2022-es Afterlife deluxe verzióját. Az albu

Itt Bring Me The Horizon új albuma - Bő 3 hét múlva koncert a Parkban Hír

Bring Me The Horizon  POST HUMAN- NeX GEn: A Bring Me The Horizon az éjszaka leple alatt jelentette meg régóta várt új lemezét, a NeX GEn-t, amelyet június 17-én élőben is hallhatunk a srácok koncertjén a Budapest Parkban. A várakozásnak vége, itt a Bring Me The Horizon új lemeze, a 2020-as POST HUMAN: Survival Horror után a sorozat legúj