A Cult In Glass bemutatja: PultAlól vol. 4 Esemény

Hirdetés

Minden pincében vannak rejtett tételek, amelyekkel nem találkozhatsz sem a boltok polcain, sem kóstolókon. Ritka évjáratok, kísérleti tételek, féltve őrzött kincsek, mint a mesében. Erről szól a PultAlól és erről szól majd február 22. a VinoPiano Borbárban!

Egy Mesésen Természetes Kóstoló a Pult alól... A "PultAlól" sorozatban most 5 borász 3-3 különleges tételét, azaz összesen 15 különböző bort tár a közönség elé a Cult In Glass csapata, és személyesen a borásztól hallhatod a borok mögött rejlő történeteket.


A 4. PultAlól kiállítói:

H-négyzet pince - A borászat célja, hogy a termőhelyi jelleget megismerve azt minél teljesebben tudjuk megmutatni borainkban. Szeretnék igazán "Mátrai" borokat készíteni.

A nagy bajuszú Jász Laci Pincéje - Szórakozás, kísérlet, önmegvalósítás, renitenskedés, Somló kereteinek feszegetése, tágítása. Csak héjon erjesztett, hosszan héjon tartott  borok készülnek.

P.A.N.K. - Kísérletezésnek indult, ami már önálló bormárkává erősödött. A project neve P.A.N.K., ami két dologra is illik. Pálffy Attila Nemes Köves-kálla, ami az én nevem és Köveskál régi nevének kapcsolata.

PAP Wines - A „PAP” név a “Papa Aron Pince” rövidítése, és Aron DJ-nevéből – “Papa Aron” – származik. Később ebből lett a “PAP wines”.  A PAP wines egy olyan vállalkozás, ami komolyabb tervezés nélkül fejlődött. Az első borainkat saját örömünkre készítettük.

Tomcsányi Családi Pincészet - Az évjáratokat lehetőségnek tekintjük, hogy megismerjünk valami újat a világból, ezért nem használunk az erjedéshez semmit, ami a természetes folyamatokat megváltoztatná!


Az esemény két szakaszból áll majd

  • - 12 és 14 óra között a szakma képviselőit várják a szervezők, erre az idszakra külön akkreditáció szükséges, amelyet a cultinglass@gmail.com címre írva kérhető 
  • - 14 órától az esemény bárki számára szabadon látogatható a belépő ellenében, amely február 1-ig 7200 Ft-ba, ezt követően és a helyszínen pedig  8400 Ft-ba kerül majd és természetesen tartalmazza a korlátlan kóstolási és vízfogyazstási lehetőséget. 


Fontos információk

  • - Pohárletét: 1000 Ft (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár)
  • - A férőhelyek száma nagyon limitált (maximum 80 fő), így javasolt mielőbb megváltani a jegyet


PultAlól vol. 4 jegyek >>>

 

Cult In Glass

Kapcsolat

Kapcsolódó

Tokaji Tavasz 2020 Esemény

Tokaji Tavasz 2020 időpont

2020 Apr 25
Tokaji Borlovagrend (Confrérie de Tokaj) elmúlt tíz évben végbement megújulásának egyik legfontosabb és leglátványosabb kifejeződése az immár hagyományos Tokaji Tavasz. Ennek keretében került sor korábban a Nagy Tokaji Árverésekre is. Noha idén árverés nem lesz, de a Tokaji Tavasz színes programma

Gourmet Fesztivál 2020 Esemény

Gourmet Fesztivál 2020 időpont

2020 May 21
Május 21. és 24. között az ország legjobb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai sorakoznak fel a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, a már megszokott helyszínen, a Millenárison, a korábbinál is nagyobb területen. Idén az “örökség” jegyében ötven séf, az ország legismertebb sz

Budapest Beer Week 2020 Esemény

Budapest Beer Week 2020 időpont

2020 May 18
A főváros és egyben az ország egyik legizgalmasabb és legátfogóbb sör-szeánsza 2020-ban sem hagyja kóstolnivaló nélkül a csodás nedü rajongóit, és május 18. és május 24. között ismét csapvra verődik a Budapest Beer Week! Az esemény villámgyorsan fogalmommá vált a hazai sörös berkekben, és a fővár

ÚJ IDŐPONT - VinCE Budapest Wine Show 2020 Esemény

VinCE Budapest Wine Show 2020 időpont

2020 Jun 06
Ismét megnyitja kapuit június első hétvégéjén a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban. Az ország egyik legjobban várt beltéri boros eseményén több száz bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A mesterkurzusokon válogatott nemzetközi tételek kerülnek a poharakba, a kiállítótérben pe